不規則分享 | 化妝品 + 護膚 31

1001 回覆
19 Like 10 Dislike
混合T位油肌嚟講 ga水慕絲定mac超持久會好啲?
想問下有無搽臉既防曬推介 想保濕d既
skinkey
可以試下Dr G gel cream

https://www.yesstyle.com/en/dr-g-r-e-d-blemish-clear-soothing-cream-70ml-70ml/info.html/pid.1066131832

清爽得黎都有好多保濕舒緩成分
有五種唔同既積雪草萃取,B5,B3,beta glucan
前後用左3年foreo
一開始用有爆少少瘡 爆完唔會keep住爆既 應該係清左底層啲嘢出嚟

之後皮膚會保持着正常嘅狀態 比起用之前其實又唔覺得話少咗黑頭或者暗粒 係心理上覺得好過用手洗咁囉
本人覺得佢冇啲人講到咁神奇 咩暗粒暗瘡白頭黑頭都清到
部野咁貴 呢部壞左都唔會再買 諗住試下其他
爛臉人想問有冇咩極乾肌啱用嘅粉底推介
塊臉成日會間歇性敏感紅得好勁唔敢出街
要求係妝感越低越好,但係儘量遮到紅
不求遮暇度,但求自然同持久(唔想俾人發現化咗妝)
而家睇中咗Nars 支natural radiant longwear foundation, 大家點睇
乾肌絕對唔啱用呢呢枝
浮粉浮到仆街,無論妳打左幾多保濕底都好
勁多人上年收左錢賣廣告,但真心唔好用

利申:混合偏乾肌
完全認同
我一開始用都係爆左幾粒瘡,但我唔肯定係咪因為用左foreo
而家keep住用,純粹覺得佢洗得乾淨過用手
有冇絲打想一齊夾Net-a-porter? 而家做緊限時一日85折 無論買幾多件都可以一齊share hkd50個運費

有既可以tg: https://t.me/csy0409

只得1日優惠啊~ Hourglass紅爆歐美,由底妝類到唇膏都好出色同好熱賣!而家NET-A-PORTER做緊1日限時Beauty Sale 85折優惠,Hourglass低至香港價錢61折添啊,而且貨量同色號都好齊~ 皇牌雲石胭脂將高光同胭脂烘培混合,紋理係獨一無二,香港賣緊HK$420,而家HK$259就買到啦,成61折超抵!難得優惠得1日架咋,要把握機會入手啦~ http://bit.ly/2TyXCQt

購買網址:http://bit.ly/2TyXCQt

仲有其他Beauty 產品好似Christian Louboutin Beauty, Aesop, Hourglass, Marc Jacobs Beauty, Pat Mcgrath Labs, Le Labo, Chantecaille, 等都有85折!只得一天咋!快睇!
夏天有冇粉底/cushion推薦?
我真係上網見到好多人吹奏先想買
又中kol 計
我係敏感肌唔知啱唔啱用
放工去試
成日覺得收錢就肯sell
所以好唔信kol
有無eye mask/cream推介 一笑就好多眼紋
所以依家買粉底會問左有冇朋友試左先
再睇埋台灣嘅comments
之前想買shu個枝unlimited
睇完各方面嘅comments,最後冇買

KOL食屎啦,只要收錢就亂咁推薦俾人,祝佢地日日爛面
認同caudalie真係幾好,但唔夠力
希望再出多啲好野
innisfree
請問有冇保濕既爽膚水推薦?想要少少煥膚功能既
有無推介?淨係係ig廣告見到呢啲post
絲有無用過佢葡萄籽精華水
同埋有無其他推介
頭先行sasa見到有 想試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞