不規則分享 | 化妝品 + 護膚 31

1001 回覆
19 Like 10 Dislike
我乾肌嫁
原來有4款 絲打你買左邊款?
goldwell keratin 正
不過salon 買貴
我係carousxll 同個日本女仔買開
我好似唔係呢隻 定佢轉左包裝呢

我買深綠色的 1800ml 因為我老豆都用
我只係買左洗頭水同護髮素 乜乜精華個d無買
再加多個髮膜 水份嘅 都係資生堂
但用左幾次only no comment
我想問你買左幾多錢啊
伏已中 經過一個月黎 EMAIL 係咁追問
YESSTYLE 網 終於收到我寄返比佢嘅有關錯誤產品
然後佢退款係退落佢個 購物信用額方式
而唔係退返落我個信用卡到
即迫我再係佢網站消費多次
唔想再係佢網站消費
但都退左$320 好撚嬲
大家記得唔好 好似我咁中伏
真野?求介紹個名
1800ml/$598 講左價 $550最後
護髮素 1000ml/ 398? 好似
我梳鬆D頭髮再用spray噴硬佢
有冇邊隻spray介紹 ?
油頭人士而家用緊施巴幾好
用緊vs同mandom
我前日都買左
試上手果陣無諗過佢個質地唔係痴笠笠果隻
本身我係混油肌 加上個粉底又有少少貴
宜家買底妝都會有少少驚 一買到唔岩自己就成枝無用/送俾人好嘥
本身我走左架啦 最後都係上番去買
不過啲ba就有啲西囉 雖然我知係香港買化妝品都唔洗諗住要咩service
但我問佢可唔可以幫我試上臉佢就抺都無抺下塊臉就幫我上
今日我做完facial試左半邊臉 覺得遮毛孔都ok同個妝感真係幾靚
比起用mufe嘅粉餅同bb粉底液都好
不過想問大家用cushion前係用咩打底
呢個本身就有spf好似又唔洗再用防曬
但我混油又無理由再上個保濕base
我第一次去試既時候同個ba講話 我怕唔岩啱色想試上面 佢都係冇幫我抹本身面上既粉底就咁on top搽上去
好彩佢推薦果隻色冇貨 之後我再去連卡佛度試 個ba勁有心咁幫我上哂咁多個步驟仲幫我揀啱色 即買
我覺得好似要用個保濕少少既base會好d
今日大家記得搽足防曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞