不規則分享 | 化妝品 + 護膚 31

1001 回覆
19 Like 10 Dislike

有冇人用過呢洗面? 用過一次覺得好保濕又乾淨,愛上咗但幾貴,唔捨得買
洗面呢個價ok la 幾多ml?
200ml呀 我平時用啲2百蚊
其實好ok了
我用lp 新出支balm
$1280/100g
可以落埋妝 貪得意買
The saem +1 潤得黎遮瑕度高,仲要勁平
用碎粉bake下就好long lasting
同意 紅印退得好好 但美白唔多覺
我當佢係保濕咁濟

收毛孔我鍾意shiseido個支feel到皮膚好左勁多
estee lauder個支無乜感覺
我都想知
想問下大家覺得Chanel coco flash系列好唔好用?最近又想買新唇膏
有冇人用過cover fx 嘅highlighter? 特別係moonlight個隻 聽講係超閃 閃到盲個隻 小女愛誇張的
但依家最怕moonlight對我膚色太深,側面會變左一度銅光.....有冇人有review?

利申: 膚色 fair neutral (too faced born this way foundation 用swan 色)
黎緊去日本 有無咩必買推薦?
Sorry 絲打唔知你留唔留意到你講嘢通常都好多負皮

我個人覺得你不段停住自己用lp cdp又影曬出嚟又咁強調個價錢
review就得一兩句
似想show off多過真心review

利申 睇開隔離post 間中會碌入嚟睇下 我碌返過去了
洗面呢個價ok la 幾多ml?
200ml呀 我平時用啲2百蚊
其實好ok了
我用lp 新出支balm
$1280/100g
可以落埋妝 貪得意買
Sorry 絲打唔知你留唔留意到你講嘢通常都好多負皮

我個人覺得你不段停住自己用lp cdp又影曬出嚟又咁強調個價錢
review就得一兩句
似想show off多過真心review

利申 睇開隔離post 間中會碌入嚟睇下 我碌返過去了

不斷提住*

再利申唔係想撩交嗌 不過覺得如果review可以講詳細少少
kanebo枝防曬好好用
我去發夢用佢成日唔補都無黑 又同我啲粉底夾到
留意咗好耐又驚講出嚟俾人覺得我入嚟撩交嗌
我真係忍唔住講其實求其講兩句真係幫唔到大家了解個product
入得化妝post我諗大家都係真心鍾意分享同扮靚 唔係睇佢show off自己有啲咩化妝品
夠潤 好用 顏色靚
佢指甲post都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞