不規則分享 | 化妝品 + 護膚 31

1001 回覆
19 Like 10 Dislike
我都隔咗最少十分鐘先化妝架都係會有少少 不過唔多所以忍咗佢可能同我啲粉底打交掛 我係用開GA/YSL/mac粉底 得mac會冇擦膠碎 其他兩隻都係會有少少
秋冬我唔敢用annesa始終高度數嘅防曬對皮膚都係有一定傷害 秋冬我用開spf30-35左右既防曬
我前個排日日用anessa,結果太乾搞到個鼻甩皮
請問呢到有冇無人用過 naturalsxxp 既護膚品? 係ig見到好吸引好想買
伏嚟
你用過?
無用過 但之前見到有post講
同事推薦我用 佢話用完d 暗瘡好左好多 但我買過2舊皂 完全消唔到暗瘡 洗完面塊面仲有啲乾
我用過,之前買左一set,我面上啲瘡有好左,不過呢樣真係人夾人,因為都上網見到有啲人話無效
唔該哂你地 我再諗諗先 好彩上黎問下
想問有無網可以買到muf粉餅個撲最好比專櫃$40塊平
唔知係咪每個禮拜洗一次太密 搞到白色個面甩晒啲毛
呢家好難blur到毛孔

利申 用左一個月咋 用十二蚊店洗撲水洗唔知關唔關事
你係咪太大力洗
我乾肌都係不了(其實係呢個brand之前揾咗好多所謂kol賣廣告,我唔想買
我想知呢平時出街搽spf50防曬,長期用對皮膚會有咩負擔?
我乾肌caudalie toner 真係無乜效,so for 都係用緊肌研
聽講Estee Lauder微精華幾好
我都想知 雙眼皮但眼皮好厚成日好似死魚眼
自推
想問下有無潤既紅色唇膏推薦 返工要用
我最近都物色緊,睇中咗 Shiseido (204, 223, 227) 同 Decorte (RD453)
不過我未去鋪 try try
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞