紅會血庫嚴重短缺 O+B+跌至警戒水平

461 回覆
195 Like 8 Dislike
返工,不了
俾晒D廢老同雙非生仔用
捐你老母啦
呢幾年係多左雙非 大陸人黎香港睇醫生
之前好似講過捐血人數無咩改變 即係多左外來人用多左d血
優秀民族諗自救

低等民族諗 欖炒

同d廢柴 輸左就耍廢 troll game 一鳩樣

成班低等低智生物,講野前都唔用下腦

Agger
鄰國諗到個方法買血自救
咁算唔算優秀民族

你想自救果陣,隔離班仆街唔止阻止仲打9你,想攬炒好正常者
呢幾年係多左雙非 大陸人黎香港睇醫生
之前好似講過捐血人數無咩改變 即係多左外來人用多左d血

即係因同果都係同一班人,我地睇戲咪算
唔想益廢老,不了

你不如諗下𠴱個可能係你屋企人仲好啦。
根本就應該有償捐血,賣血 根本冇問題
問題係黑市賣唔合法,政府應該帶頭開闢一個合法渠道,唔係孤鳩寒要人捐捐捐

問題係,一有錢賺,就有假野,到時有人拎豬血去賺錢
O+ 表示要損比廢老就不了
其實好矛盾,到自己、家人、朋友有需要個時又唔知點

但係又唔想益班垃圾
問題係黑市賣唔合法,政府應該帶頭開闢一個合法渠道,唔係孤鳩寒要人捐捐捐

即場抽點拎假野
其實好矛盾,到自己、家人、朋友有需要個時又唔知點

但係又唔想益班垃圾

屋企都係藍絲
不了
唔想益廢老,不了

你不如諗下𠴱個可能係你屋企人仲好啦。

點解一個人一生唔去擔心下如果中左六合彩唔知d錢點駛,點解你諗野唔能夠positive啲
天生個人冇血,不了

即場抽點拎假野

好事黎,你想像個世界冇我個咁dark
捐俾中國人,不了
o+表示唔公開唔會再捐
利申 以前捐到紅卡
廢老要死了
一滴血十滴精,
不了
捐m血就考慮下
Blood donation, blood了
Blood donation, blood了

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞