紅會血庫嚴重短缺 O+B+跌至警戒水平

461 回覆
195 Like 8 Dislike
記者都寫過信去問
一樣無下文

d維穩打手
本身腎虧
不了
記者都寫過信去問
一樣無下文

d維穩打手

好搞唔搞,高度文明現代化的香港紅十字會,走去比生番地痞,豪無制度可言的中國大陸管!
拒絕捐血!
香港人 做血奴比血蝗十字
私家班狗就用唔洗錢的血 收中國人高價費用

駁唔到
本身有地中海貧血
捐唔到
行申:A型
私家班狗因為中國病人大把錢
就算做護士唔撚洗in就有offer
你香港人做撚到爆肝仲要學人捐血

生陳代謝係正常
但一時間大量失血有無長期影響係難證實

但捐血後會暈係好常見
強國上面十鳩幾億人
每人捐一滴都多過呢到告急幾十年啦蝗十字會
方案有三: 1 政府強制出公帑既公務員司長局長議員每三個月捐血,十幾萬公務員點都夠,比埋大陸人都仲得。
2 一買一賣,幾百蚊一包賣比你
3 取消每日150蝗。禁止支那蝗黎香港醫病
血係有公開過資料架

食屎la你
高永文講明無資料,係商台講

https://lihkg.com/thread/113037?ref=ios

立法會文件呀,柒閪,冇資料
狗都不如的畜牲美極

大家一直講緊係幾多%非香港人用
隨便隊份文件就叫答左

但份文件完全唔係傾緊的野
唔想益廢老,不了

你呢句說話好狗 唔理你真心定假膠
我祝福你出生不老 永遠唔洗輸血

你捐埋佢果份咪得
我怕痛 不了

唔捐冇問題 但佢話廢老呢句真係

死廢老早日歸西啦

agger
分分鐘救完佢地條命比番佢地屌 不了
( Show Blocked User - Thyroxine )

自己捐喇on99
血係有公開過資料架

食屎la你
高永文講明無資料,係商台講

https://lihkg.com/thread/113037?ref=ios

立法會文件呀,柒閪,冇資料

你老母骨灰比狗屌
我係虧佬, 不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞