紅會血庫嚴重短缺 O+B+跌至警戒水平

461 回覆
195 Like 8 Dislike
搞唔搞埋家計會捐精
等d不育蝗冇得生

家計會既精子銀行執柒左十年都有

依加應該係養和接手

捐精者要大學畢業架.

唔記得仲有無"車馬費"羅番
做緊醫管局
日日見到d廢老
不了

小心俾人起底

講下都有問題?

捐比佢地?

全香港嘅血淨係廢老用?你都on99

要D廢老快D歸西就一定要犧牲架啦
所有野都有臨界點....情況可能係咁
當有公院有人因無血而失救,就會有人質問點解仲要俾血私院,點解私院仲要接收需要大量血液既非港人產婦,相信到時私院會想對策囉血,會係有償捐血既開端。同時紅十字會都會因為私院舉動,逼住跟從有償捐血。因為涉及錢銀,紅十字會亦逼住用更透明既audit政策公開盤數,維持公眾既信心。

唔捐血或者係公民反撲既第一步
不了
所有野都有臨界點....情況可能係咁
當有公院有人因無血而失救,就會有人質問點解仲要俾血私院,點解私院仲要接收需要大量血液既非港人產婦,相信到時私院會想對策囉血,會係有償捐血既開端。同時紅十字會都會因為私院舉動,逼住跟從有償捐血。因為涉及錢銀,紅十字會亦逼住用更透明既audit政策公開盤數,維持公眾既信心。

唔捐血或者係公民反撲既第一步

瘦底,不了
捐俾大陸人,不了。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞