[I/A/W] FIFA Mobile (4) ~ EA呃錢實錄

1001 回覆
3 Like 3 Dislike

整隻dybala同silva
silva只係多25個銀token

我有140萬,應唔應該買拿卡錫 賣回憶benz? 本身諗住買拜利
d錢草咗好耐 隨時準備用

建議可以過多一兩日先
新果隻dybala好似唔錯

弱版icardi?

差唔多咩數值都好過icardi咁滯
係衰在玩rainbow
不過玩意甲隊chok buff都夠

rainbow?不了

試下用亞古獸你就知rainbow好用

agger
但過到拜捷過唔到90sokratis
好q大份撞唔低
成隻癲狗咁,俾佢block灑d傳球路線

屌我賣左隻sokratis覺得唔勁😭原來咁好用架

一早講,呢隻蘇古迪斯真心有權挑戰拜捷皇者地位又頂得又大份又有速度又唔冷靜

呢隻都勁 真係
拜捷先唔講 呢隻野我印象真係一次都未比佢blk過 ciman都好過佢

其實價位已經反映哂實力
拜捷過百萬
依隻sokratis先500k-600k

我有140萬,應唔應該買拿卡錫 賣回憶benz? 本身諗住買拜利
d錢草咗好耐 隨時準備用

建議可以過多一兩日先
新果隻dybala好似唔錯

弱版icardi?

差唔多咩數值都好過icardi咁滯
係衰在玩rainbow
不過玩意甲隊chok buff都夠

rainbow?不了

agger
好q大份撞唔低

一早講,呢隻蘇古迪斯真心有權挑戰拜捷皇者地位又頂得又大份又有速度又唔冷靜

呢隻都勁 真係
拜捷先唔講 呢隻野我印象真係一次都未比佢blk過 ciman都好過佢

其實價位已經反映哂實力
拜捷過百萬

仲有貨源呢
拜捷d貨得30隻度
sokratis講緊最少60隻
個價點都平人一大截先

agger
好q大份撞唔低

呢隻都勁 真係

其實價位已經反映哂實力
拜捷過百萬

仲有貨源呢
拜捷d貨得30隻度
個價點都平人一大截先

Sokratis 有一半都係有班人掛百幾二百萬呃水魚買

實質買到既貨其實唔多

隻88pdero好抵
180000有得轉身
除左速度之外完爆86sterling
自用送禮兩適宜
咁多位師兄
你值得擁有

隻88pdero好抵
180000有得轉身
自用送禮兩適宜
咁多位師兄
你值得擁有

呢隻又係正
不過ea改到咁好難upgrade

隻88pdero好抵
180000有得轉身
自用送禮兩適宜
咁多位師兄
你值得擁有

買馬仔好過

古天奴賣唔賣好 pisz就放緊

古天奴賣唔賣好 pisz就放緊

尋日180k賣左

一見91咁低諗都無諗就放

個價有咁高set咁高
出新人個時
market 搵唔到d人
你個價幾高ea d bot都同你買左佢
一於食窮ea

個價有咁高set咁高
出新人個時
一於食窮ea

我都後悔set低我濟

個價有咁高set咁高
出新人個時
一於食窮ea

我都後悔set低

個價有咁高set咁高
出新人個時
一於食窮ea

我都後悔set低

得架咩 呢個方法係咪只限新人? 舊人唔得?
另外 伊卡迪67萬, 拿卡錫80萬, 買唔買得過?

個價有咁高set咁高
出新人個時
一於食窮ea

我都後悔set低

多數新推出既人都係咁做,當然太平嗰啲無意思啦

agger
好q大份撞唔低

呢隻都勁 真係

其實價位已經反映哂實力
拜捷過百萬

仲有貨源呢
拜捷d貨得30隻度
個價點都平人一大截先

Sokratis 有一半都係有班人掛百幾二百萬呃水魚買

實質買到既貨其實唔多

sokratis 係if player,課5000點可以直接買到 (仲要可以抽pack換, 果陣用金幣砌, 成本價講緊可能都係30萬)
緊係大把貨, 但拜捷真係太少貨 (當然拜捷應該點都勁過sok)..... 但如果講實力反映價位, 咁toty碧基連ciman都不如但都貴過拜捷啦, 所以貨源都係考慮因素

睇下個mkt sok真係有好多人長期賣, 但拜捷係永遠都係得一兩隻, 有d仲要係擺埋d on9價300萬, 根本就唔係有心賣

同埋個價未必咁快反映到落市場到, 一開始ciman 都係賣5位數 (因為MLS球員太濫, 供過於求), 後尾d人知佢勁, 個價先慢慢升高.. 仲有我初玩果陣, 已經成日聽你地講拜捷, 但都唔係好似依家咁出名. 果陣捷賣60萬, 拜賣100萬.. 加上個市唔係完全開放 (而係ea操縱既人為市場), 所以唔會完全反映需求.

個價有咁高set咁高
出新人個時
一於食窮ea

我都後悔set低

學到野 不過唔課金都幾難有可能實行到

個價有咁高set咁高
出新人個時
一於食窮ea

我都後悔set低

一句到尾
p

個價有咁高set咁高
出新人個時
一於食窮ea

我都後悔set低

一句到尾
customer service爛成咁逼人課金
一於玩殘ea

隻88pdero好抵
180000有得轉身
自用送禮兩適宜
咁多位師兄
你值得擁有

買馬仔好過

81馬仔d stat好似仲好過佢

個價有咁高set咁高
出新人個時
一於食窮ea

我都後悔set低

一句到尾
customer service爛成咁逼人課金
一於玩殘ea

岩呀, 淨係識諗計屈人錢.. 死都唔會課金

要執平野係時候啦

要執平野係時候啦

草左咁耐錢終於有機會出手
新手留名, 抽左兩次75000coins既面具pack中左90大巴拿同88既Horn , 計埋免費既法國st, 宜家我應該升邊隻先?定係賣左佢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞