[I/A/W] FIFA Mobile (4) ~ EA呃錢實錄

1001 回覆
3 Like 3 Dislike

賣身家終於夠錢買佢
又要再儲錢買bailly

咁貴,不如ultimate flashback barzagli加個其他都ok
冇課既話根本冇可能打到夠葉去升隻st同埋換martial章

點會唔夠

唔難打,只係唔值啫
隻game都就嚟reset

點會reset
佢講明以後唔再出fifa18
力谷fifa mobile
reset既話
課長暴動都有份

正常應該就兩年出一隻

我都希望出個新,fifamobile太智障
請問新手點入局好 依家都係打下進攻模式同球季 係咁loop有啲悶
市場入面勁啲既球員 用game錢都買唔起 點樣可以拎多啲
進攻模式唔打都會跌球迷?唔打一陣唔見左三萬幾

只game就係日日打atk,跟住做d on9任務,等到佢送pack你就有機會開個勁既球員賣出去,你就有機會買其他球員啦 不過而家紅卡好平,幾千有交易,新手都可以好快組到一隊唔錯既隊伍

大家點睇呢隻野

不如一個86kompany,差唔多價錢,不過絕對強太多。其實速度唔係非常重要,我c朗都可以俾terry cut到我波啦,買d tackling 同 marking 高,最重要rating高就ok

睇錯position,派膠
個廢材回收係做乜鳩
個廢柴回收係做乜鳩
請問新手點入局好 依家都係打下進攻模式同球季 係咁loop有啲悶

只game就係日日打atk,跟住做d on9任務,等到佢送pack你就有機會開個勁既球員賣出去,你就有機會買其他球員啦 不過而家紅卡好平,幾千有交易,新手都可以好快組到一隊唔錯既隊伍

儲到10萬係咪買球星唔好抽野
洗唔洗組埋同一聯賽架
thx 巴打
冇課既話根本冇可能打到夠葉去升隻st同埋換martial章

點會唔夠

唔難打,只係唔值啫

點會reset
reset既話
課長暴動都有份

正常應該就兩年出一隻

無寫明年份應該唔打算年年出新

但咁樣咪d片越黎越高數值...
fifa係咪on9, 個"精彩進攻"成日遮住個波
搞到我控落先知個波係邊度
TOTY小花抵唔抵屌 係米暫時最強RW

儲到10萬係咪買球星唔好抽野
洗唔洗組埋同一聯賽架
thx 巴打

得10萬就強烈唔建議抽pack,除非你覺得運到啦。唔需要同聯賽,你鍾意塞d乜球員落去都得,唔似以前ultimate team咁玩法

點會唔夠

唔難打,只係唔值啫

點會reset
reset既話
課長暴動都有份

正常應該就兩年出一隻

無寫明年份應該唔打算年年出新

但咁樣咪d片越黎越高數值...

我都覺rating係一個大問題,不過fifa 15已經證明左問題唔大,只要更新都照樣有人玩
fifa係咪on9, 個"精彩進攻"成日遮住個波
搞到我控落先知個波係邊度

根本係on9設定。佢話great chance俾我單刀,不過門將就一定神救。而且使撚你話我知係counter atk咩,盲既都睇到對面進攻緊我啦。最on9係射門被擋有時候要閃光燈一下,真係智障,閃乜撚啊,鬼唔知我射唔入咩,璨撚我對眼
更新前既球證甸恩,卡頓堡
更新後徹底變左盲人
對家從後攔截,個波入曬白界都唔吹
ea球證世界第一
TOTY小花抵唔抵屌 係米暫時最強RW

沒有最強只有更強,不過toty既強勢應該可以保持到tots
更新完之後對面後防同龍硬淨到 尤其隻diego

不如玩defense mode,以後唔使買前鋒,淨係買龍同後防 on9ea
得76,77戰 新賽季下下打8X

不如玩defense mode,以後唔使買前鋒,淨係買龍同後防 on9ea

岩呀 宜家帶波沖過去玩碰碰車球證理都唔理

岩呀 宜家帶波沖過去玩碰碰車球證理都唔理

你個名

度度都見到佢殺埋黎

用chedjou拉低rating等比人屌打
宜家rating太重要

一隻人最多咪差1,但佢宜家真係好撚勁

真心唔勁 睇價錢走勢就知佢同bailly慢慢outdate

而家只有toty 後衛可以保持水準,今日又出ligue 1 master,bailly chedjou 呢d就out啦,最重要係佢地先得90,88rating,根本唔夠高。而家打atk mode係睇rating,低分高能已經失去作用

即係宜家成隊砌高rating就得?

yes,高rating起碼對住課金玩家時唔會打緊defsense mode

11 ovr差3開始個場景就會靚/差
所以推高ovr就得
唔課金根本就有排先升到世3
就算比你係咁打訓練代幣都無車路士章
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞