[I/A/W] FIFA Mobile (4) ~ EA呃錢實錄

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
有150萬budget
換唔換93保方好?
有無邊隻龍係比較勁

回憶de gea

個人意見
暫時3隻比較熱門 唔計意甲,保方,toty neuer

93 horn
93 areola
91 d alves

areola改版後勁咗好多,終於展示到佢能力,但都係老問題,企位同意識好差,成日企錯位比人輕鬆入,但如果企啱位,要入佢都幾難

horn極aggressive龍門,出營當食生菜,封位封得好快,但嚴重缺點係落地撲波反應好慢,位就企得啱但成日唔撲波,不過如果射波唔夠快,佢已經出到嚟接咗你個波

alves唔講啦,非賣品

buffon, 唔覺特別勁,個價咁貴同RW迪馬一樣原因啫,都係因為個勁buff, 如果唔係 應該同horn areola差唔多價

點解個個都講唔講下toty neuer

Top 1 gk仲有咩好講
價錢同其他龍都差一大截啦

個價錢咁離地
邊有得講
我想問個誠心許願係咪冇用架
有150萬budget
換唔換93保方好?
有無邊隻龍係比較勁

回憶de gea

個人意見
暫時3隻比較熱門 唔計意甲,保方,toty neuer

93 horn
93 areola
91 d alves

areola改版後勁咗好多,終於展示到佢能力,但都係老問題,企位同意識好差,成日企錯位比人輕鬆入,但如果企啱位,要入佢都幾難

horn極aggressive龍門,出營當食生菜,封位封得好快,但嚴重缺點係落地撲波反應好慢,位就企得啱但成日唔撲波,不過如果射波唔夠快,佢已經出到嚟接咗你個波

alves唔講啦,非賣品

buffon, 唔覺特別勁,個價咁貴同RW迪馬一樣原因啫,都係因為個勁buff, 如果唔係 應該同horn areola差唔多價

點解個個都講唔講下toty neuer

Top 1 gk仲有咩好講
價錢同其他龍都差一大截啦

個價錢咁離地
邊有得講

有冇人覺得其實d alves唔算好勁 正正常常都入到佢十球

誠心許願plan有機會出結有機會出四葉草
四葉草plan一定係出四葉草

出翻普通葉

出翻普通葉

唔好換果個
100個代幣換野個plan 有無人試過 ?

出翻普通葉

唔好換果個

好彩我試過次係出四葉草
100個代幣換野個plan 有無人試過 ?

有,唔好覺得會中好野,換左兩次都係廢金人

出翻普通葉

唔好換果個

好彩我試過次係出四葉草

咁好運

今次個活動唔課想做齊cm upgrade+master token都難

出翻普通葉

唔好換果個

好彩我試過次係出四葉草

咁好運

今次個活動唔課想做齊cm upgrade+master token都難

50token嗰個plan好似都會出結and四葉草

出翻普通葉

唔好換果個

好彩我試過次係出四葉草

咁好運

50token嗰個plan好似都會出結and四葉草

兩樣都有
但cooldown兩日

出翻普通葉

唔好換果個

好彩我試過次係出四葉草

咁好運

剩係master token都好難。問題係個50幣換結既Plan要兩日cool down...

出翻普通葉

唔好換果個

好彩我試過次係出四葉草

咁好運

剩係master token都好難。問題係個50幣換結既Plan要兩日cool down...

最後會唔夠結做

出翻普通葉

唔好換果個

好彩我試過次係出四葉草

咁好運

最後會唔夠結做

係咪依個?
綠幣存50個 定直接賣?
BTW出回憶95保方
隻保方勁到連任都過唔到
隻保方勁到連任都過唔到

頂我買親人都跌價
早幾日先買左破碎保方, 唔知又跌幾多
隻保方勁到連任都過唔到

頂我買親人都跌價

原來全game第一龍
隻保方勁到連任都過唔到

頂我買親人都跌價

原來全game第一龍

勁過toty neuer?
隻保方勁到連任都過唔到

頂我買親人都跌價

原來全game第一龍

Yes
隻保方勁到連任都過唔到

頂我買親人都跌價

原來全game第一龍

Yes

不過neuer有buff
隻保方勁到連任都過唔到

頂我買親人都跌價

原來全game第一龍

Yes

offtopic
想問下意甲buff對於龍門會唔會有作用?
隻保方勁到連任都過唔到

頂我買親人都跌價

原來全game第一龍

Yes

諗多左啦你
隻保方勁到連任都過唔到

頂我買親人都跌價

原來全game第一龍

Yes

offtopic
想問下意甲buff對於龍門會唔會有作用?

+acc囉同passing
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞