[I/A/W] FIFA Mobile (4) ~ EA呃錢實錄

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
聯盟 倒掛鳩鈎 收人
未開派路
優閒玩 錦標賽不限入球數 最緊要踢
會定期kick 走路踢錦標賽既人
有冇人識抄獎杯賺錢

炒獎杯無咩肉食
俾d highrating 玩家反擊到傻,不如ea淨係俾課金玩家玩算啦。
所有球員買番黎價值都係負增長,仲玩乜春啊,摺撚左個垃圾人為操控market啦
幾個禮拜前先買左90st夏球王,屌你而家全世界有得攞免費hazard,真係屌一聲
俾d highrating 玩家反擊到傻,不如ea淨係俾課金玩家玩算啦。
所有球員買番黎價值都係負增長,仲玩乜春啊,摺撚左個垃圾人為操控market啦
幾個禮拜前先買左90st夏球王,屌你而家全世界有得攞免費hazard,真係屌一聲

同意頭兩點
不過夏神都預左佢會出啦 EA ambassador
想問活動個升級任何位置的球員者係點

屌又話chedjou改廢,更新完佢根本恐怖到打唔到

啱啱用哂成副身家買咗佢

只能說:慘

度度都見到佢殺埋黎

用chedjou拉低rating等比人屌打
宜家rating太重要

一隻人最多咪差1,但佢宜家真係好撚勁

真心唔勁 睇價錢走勢就知佢同bailly慢慢outdate

Lords of Football 收人
已拎馬達同派路, 差萬幾場拎摩廸。
要求多打進攻模式
有興趣留名, 球隊Logo, 我會嘗試邀請你。搵唔到就同我講聲, 我降低門檻比你申請。
有Telegram group方便交流。

度度都見到佢殺埋黎

宜家rating太重要

而家只有toty 後衛可以保持水準,今日又出ligue 1 master,bailly chedjou 呢d就out啦,最重要係佢地先得90,88rating,根本唔夠高。而家打atk mode係睇rating,低分高能已經失去作用

要求多打進攻模式
有興趣留名, 球隊Logo, 我會嘗試邀請你。搵唔到就同我講聲, 我降低門檻比你申請。

盟賽打4PDA咁慘

度度都見到佢殺埋黎

宜家rating太重要

而家只有toty 後衛可以保持水準,今日又出ligue 1 master,bailly chedjou 呢d就out啦,最重要係佢地先得90,88rating,根本唔夠高。而家打atk mode係睇rating,低分高能已經失去作用

即係宜家成隊砌高rating就得?

有無師兄解答到 2日都差呢個任

藍星位置CAM ST LF 事旦一個

藍星位置CAM ST LF 事旦一個

每日要升一次 ? 我換左ST但應該有排先夠野換計劃
咁宜家仲砌唔砌意甲隊好?好似全部位置用晒高數值人先勁

要求多打進攻模式

盟賽打4PDA咁慘

連續幾場打50名內團
咁宜家仲砌唔砌意甲隊好?好似全部位置用晒高數值人先勁

其實沒有最強只有更強,我買返d自己鍾意既球員就算啦

度度都見到佢殺埋黎

宜家rating太重要

即係宜家成隊砌高rating就得?

yes,高rating起碼對住課金玩家時唔會打緊defsense mode
有冇人識抄獎杯賺錢

獎盃價格偏向穩定,冇乜變化
想問下季前大師要點先拎到
差兩個換veratti

你可以放棄啦,用d token換 fans favourite 好過,話唔定出幾個kompany賺返少少
痴撚線 hazard 個plan 玩撚死人

玩撚死班窮撚咯 奴隸遊戲

度度都見到佢殺埋黎

宜家rating太重要

90s中堅好多都改勁咗,唔止佢
有冇人識抄獎杯賺錢

炒獎杯無咩肉食

依家已經冇啦,紅盃跌晒價
之前全盛期炒嘅錢買咗拜利mertens返嚟

大家點睇呢隻野

不如一個86kompany,差唔多價錢,不過絕對強太多。其實速度唔係非常重要,我c朗都可以俾terry cut到我波啦,買d tackling 同 marking 高,最重要rating高就ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞