[I/A/W] FIFA Mobile (4) ~ EA呃錢實錄

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
隻98施華500萬入唔入到呢

好有錢
有冇iphone撚成日彈機

,瘋狂彈機,ios 10.2

我有140萬,應唔應該買拿卡錫 賣回憶benz? 本身諗住買拜利
d錢草咗好耐 隨時準備用

建議可以過多一兩日先
新果隻dybala好似唔錯

弱版icardi?

差唔多咩數值都好過icardi咁滯
係衰在玩rainbow
不過玩意甲隊chok buff都夠

rainbow?不了

試下用亞古獸你就知rainbow好用

agger
但過到拜捷過唔到90sokratis
好q大份撞唔低
成隻癲狗咁,俾佢block灑d傳球路線

屌我賣左隻sokratis覺得唔勁😭原來咁好用架

一早講,呢隻蘇古迪斯真心有權挑戰拜捷皇者地位又頂得又大份又有速度又唔冷靜

而家用乜好

起碼lacazette 山狗 90vardy 2隻mertens
不過你地講緊50萬呢啲價位就唔好再換啦
等基沙文仲好

我有140萬,應唔應該買拿卡錫 賣回憶benz? 本身諗住買拜利

建議可以過多一兩日先

弱版icardi?

係衰在玩rainbow

rainbow?不了

以前用james打tm, 本身用得好爽場場十球
後尾一nerf即刻

,瘋狂彈機,ios 10.2

an撚啱啱彈咗
準備瘋狂打活動,普度同t銀我黎喇
有個平價勁cb推薦

89 agg 56 com
Buff完數值靚,除左acc好慢
重點係佢80k都唔洗
有個平價勁cb推薦

重點係佢80k都唔洗

已入手
點打得哂合dybala
點打得哂合dybala

課金啦
有個平價勁cb推薦

重點係佢80k都唔洗

91係意甲buff完升既?見唔到計劃可以升依隻

建議可以過多一兩日先

弱版icardi?

係衰在玩rainbow

rainbow?不了

agger
好q大份撞唔低

一早講,呢隻蘇古迪斯真心有權挑戰拜捷皇者地位又頂得又大份又有速度又唔冷靜

呢隻都勁 真係
拜捷先唔講 呢隻野我印象真係一次都未比佢blk過 ciman都好過佢

係衰在玩rainbow

rainbow?不了

agger
好q大份撞唔低

呢隻都勁 真係
拜捷先唔講 呢隻野我印象真係一次都未比佢blk過 ciman都好過佢

其實連拜捷都唔勁嘅時候點解會覺得呢隻勁
toty ramos, chedjou, bailly, 同今次隻t銀
唔要邊隻好
toty ramos, chedjou, bailly, 同今次隻t銀
唔要邊隻好

t silva com 高
唔要邊隻好

t silva com 高

咁睇黎都係要實戰試過先知
有個平價勁cb推薦

重點係佢80k都唔洗

91係意甲buff完升既?見唔到計劃可以升依隻

新手想問今次活動啲elite卡大唔大機跌價?(除左可以升個幾張)
而家用緊attack mode Perrin / Ciman / 爆發jones
呢隻會唔會勁啲?
次次聯盟都比人入廿幾粒
法國面具關抵刷到
法國面具關抵刷到

屌 原來打得一次
比佢個時間呃左
法國面具關抵刷到

屌 原來打得一次
比佢個時間呃左

Ea點會咁好死
屌限制左面具關
仲點刷面具呀
屌限制左面具關
仲點刷面具呀

課金啦
屌限制左面具關
仲點刷面具呀

課金啦

課左都冇用,除非你課幾pack直換啦
唔信你自己計下要打幾撚多次
而家仲要出得果一兩粒
屌限制左面具關
仲點刷面具呀

課金啦

課左都冇用,除非你課幾pack直換啦
唔信你自己計下要打幾撚多次
而家仲要出得果一兩粒

佢仲要調低左現場活動個機率
岩岩打4條體0面具 勁多出1張
琴日都唔會咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞