[I/A/W] FIFA Mobile (4) ~ EA呃錢實錄

1001 回覆
3 Like 3 Dislike

點解隻alaba咁廢
1on 1廢到喊
經常俾人爆左路
求救

點解隻alaba咁廢
1on 1廢到喊
經常俾人爆左路
求救

你叫人轉alaba然後又話佢廢

點解隻alaba咁廢
1on 1廢到喊
經常俾人爆左路
求救

咁個位師兄隻lwb得80
99alaba又唔使錢
等於免費升級

但我用用下發覺助攻力強
但防守硬係"了"唔到對面個波
所以諗緊買唔買93clichy

點解隻alaba咁廢
1on 1廢到喊
經常俾人爆左路
求救

99alaba又唔使錢
等於免費升級

但我用用下發覺助攻力強

有錢真是任性..

點解隻alaba咁廢
1on 1廢到喊
經常俾人爆左路
求救

99alaba又唔使錢
等於免費升級

但我用用下發覺助攻力強

有錢真是任性..

btw 係都諗換中堅先啦 閘位本身參與防守都唔多

有咩改進

lwb轉97alaba
st轉91回憶benzema
btw清你個陣好屈

點屈法

有咩改進

lwb轉97alaba
btw清你個陣好屈

點屈法

其實st我想轉motm阿古路 因為我有英超buff

有咩改進

lwb轉97alaba
btw清你個陣好屈

點屈法

阿古路頭鎚好差

有咩改進

lwb轉97alaba
btw清你個陣好屈

點屈法

阿古路頭鎚好差

咁點算 我5個BD英人 本來想買bd盧卡古但800k

有咩改進

lwb轉97alaba
btw清你個陣好屈

點屈法

阿古路頭鎚好差

阿古路好慢喎, 得88/94...
你想要咩先

有咩改進

lwb轉97alaba
btw清你個陣好屈

點屈法

阿古路頭鎚好差

阿古路好慢喎, 得88/94...
你想要咩先

btw 不過打fb rush 速度又唔需要太高要求
但基佬呢d 真係冇可能頂得順...

有咩改進

lwb轉97alaba
btw清你個陣好屈

點屈法

阿古路頭鎚好差

你加到3dri既買motm kane都得既,BD lukaku都要加4先轉到
阿古/世三/A山都係用rainbow
同埋點解睇得st既heading數值咁重?搵CB頂算啦

fb rush 多鳩斬傳中,heading 一定唔可以太差
target man 就冇咩所謂 個人意見
屌咩事呀我一換左隻cam做尼安高蘭之後成隊波控波控甩腳仲要反應慢到仆街

踢343多應該點執?

踢343多應該點執?

新手無知一問
其實fb rush用頭鎚可以一場入幾多粒

踢343多應該點執?

補強中堅先

踢343多應該點執?

補強中堅先

再換ST 最便 91Benz 同rw 禾仔
lw 快d 攞reus
賣左隻比比鳥 換+MRK or TAC game changer

新手無知一問

大概3-4粒

之前用90higuain header有85下下一fing收死角
依家88vardy得70幾頭鎚
下下頂唔夠力,中柱中楣當食生菜

新手無知一問

大概3-4粒

之前用90higuain header有85下下一fing收死角

新手可以試下用81Hernandez有頭有腳有速度
夠即食80000
可以用好耐

有咩改進

lwb轉97alaba
btw清你個陣好屈

點屈法

阿古路頭鎚好差

你加到3dri既買motm kane都得既,BD lukaku都要加4先轉到
阿古/世三/A山都係用rainbow

阿古路買回憶,buff完邊止咁慢,而且acc高起動快
最最最特別既係佢走位,真係好唔同用佢既感覺,信我
至於heading曬氣la,higuain 咪一樣頂唔入

kane就唔好la,一係就買返gabriel jesus算啦,而且kane手感普,用咁多gc我自己覺得好影響你變陣,唔值

新手無知一問

大概3-4粒

夠即食80000
可以用好耐

fb rush如果人地中間對中堅比較硬,拜捷/意甲陣,唔好話頂,有時連波都好難攞

新手無知一問

大概3-4粒

夠即食80000
可以用好耐

fb rush如果人地中間對中堅比較硬,拜捷/意甲陣,唔好話頂,有時連波都好難攞

遇到巨人後衛
我通常恰佢噸位大,郁得慢,支stick chok左chok右呃身位再加速
拜捷既話通常分俾sterling施丹轉身過佢地再傳
或者vardy硬爆入禁區博chedjou foul
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞