[I/A/W] FIFA Mobile (4) ~ EA呃錢實錄

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
德甲Renato Sanches,muller,kagawa,gozte,艾達全部唔出,真係好野禾夫斯堡同04又冇,ea真係好憎德甲

muller用緊之前motm版 真心覺得好勁但唔知點解冇人用 之前200k買左

因為比佢勁既成打都有
Cf位多數擺buff

冇錢買果d 不過佢宜家食到德甲都唔錯既

cf一係用james 一係用silva

想問下CB有咩推薦 宜家得一隻德甲曉姆斯叫見得下人

budget?
德甲Renato Sanches,muller,kagawa,gozte,艾達全部唔出,真係好野禾夫斯堡同04又冇,ea真係好憎德甲

muller用緊之前motm版 真心覺得好勁但唔知點解冇人用 之前200k買左

因為比佢勁既成打都有
Cf位多數擺buff

玩德甲buff就 Hummels+ 94Boateng+ 91Sokratis

因為比佢勁既成打都有
Cf位多數擺buff

budget?

冇乜 300k度係咪儲下先

因為比佢勁既成打都有
Cf位多數擺buff

玩德甲buff就 Hummels+ 94Boateng+ 91Sokratis

好似好貴
有冇人知世三個活動去到幾時
有冇人知世三個活動去到幾時

無限時

用左幾多課隻迪馬

用左幾多課隻迪馬

$78
30場內搞掂咗

用左幾多課隻迪馬

$78
30場內搞掂咗

成隊英超就係差一隻

想問下隊野應該點執 宜家大概有70萬度
復活節event 唔課金唔洗玩?
復活節event 唔課金唔洗玩?

應該都係架啦
又好似好撚複雜咁
有冇人次次活動抽都係抽到咁多隻最廢果隻
今次仲要係cf 已經有些占士
今次仲要係cf 已經有占士
今次仲要係cf 已經有占士

你講咩pack先
免費果抽一定係送最廢果隻架喎
賣走晒CHEDJOU同BAILEY
更新完之後成日比人中出6粒
想問下基亞連尼用意甲版同TEAM HERO版好?

係咪用緊意甲陣

係咪用緊意甲陣

儲緊錢買manolas
其他位可以點執

係咪用緊意甲陣

儲緊錢買manolas
其他位可以點執

buff到96 隻基亞連尼

係咪用緊意甲陣

儲緊錢買manolas
其他位可以點執

buff到96 隻基亞連尼

想問下暫時意甲係咪值得砌過德甲
價錢方面係咪都係咪差唔多

玩左就快70日,呢個陣有邊個位要優先執?
今次係未無乜人換山神
今次係未無乜人換山神

無必要啦 大家都有Reus
慳d錢換其他位仲好

玩左就快70日,呢個陣有邊個位要優先執?

70日換到基沙文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞