[I/A/W] FIFA Mobile (4) ~ EA呃錢實錄

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
點睇今次個新program, 唔買pack儲到master token 嗎?我睇過個schedule好似難d...

有圖有真相

有圖有真相

擦喇, 換到門票最少都有金幣
當置富之路擦都 ok

我要換自己翻嚟
雖然得88

有圖有真相

擦喇, 換到門票最少都有金幣
當置富之路擦都 ok

我要換自己翻嚟
雖然得88

十次咪岩岩好 盲撚左?
lm

不了,那有錢
價又升番
貴左十幾萬
屌唔夠token換西甲個master token
日日打足依家仲差10個
轉個撚頭又出個新plan

差4個唔知買唔買pack好

不了,那有錢

不了,死不課金
人生決擇題:
揸住一粒Champ token,唸住玩完今轉攞Rose,點知一個屈尾10今次係最後一次Attack mode
Rose 同 Matic搭舊豬頭骨,我應該點揀

想請問邊到有講係最後一次Attack mode?
人生決擇題:
揸住一粒Champ token,唸住玩完今轉攞Rose,點知一個屈尾10今次係最後一次Attack mode

加一 有冇Link

不了,那有錢

不了,死不課金

75萬coins都要課金

不了,那有錢

不了,死不課金

有咩新event

Lords of Football 收人
已拎馬達同派路, 差萬幾場拎摩廸。
要求多打進攻模式
有興趣留名, 球隊Logo, 我會嘗試邀請你。搵唔到就同我講聲, 我降低門檻比你申請。
有Telegram group方便交流。

不了,那有錢

不了,死不課金

睇錯sorry, 可以玩下,抽隻 LM

不了,那有錢

不了,死不課金

睇錯sorry
人生決擇題:

加一 有冇Link

https://www.easports.com/fifa/fifa-mobile/news/2017/fifa-mobile-attack-mode-update

不了,那有錢

不了,死不課金

唔係好明,抽5次係有5張token,但都難保一定係同一套戲,再加上96人仔要多10張token,抽5次難d有

不了,那有錢

不了,死不課金

唔係好明,抽5次係有5張token,但都難保一定係同一套戲,再加上96人仔要多10張token,抽5次難d有

每日會送poster
AM計劃終於更新了,Griezmann同其他一樣都剩返3週,即係最後機會攞Griezmann😢😢!

問題來了,3個冠軍幣應該換Griezmann+3Rea,定Rose+3Tac同Matic+2Tackle?我玩德套,ST位有93奧巴,GC Janko同靴蘭迪斯?求解!

PS,復活節嗰啲88球員而家可以5000幣速售,好過冇!
AM計劃終於更新了,Griezmann同其他一樣都剩返3週,即係最後機會攞Griezmann😢😢!

問題來了,3個冠軍幣應該換Griezmann+3Rea,定Rose+3Tac同Matic+2Tackle?我玩德套,ST位有93奧巴,GC Janko同靴蘭迪斯?求解!

PS,復活節嗰啲88球員而家可以5000幣速售,好過冇!

Must be griezmann
本來諗到將近 Game Center AC 嘅人試下轉去 Facebook AC 度,將 88 Neymar 82 Sommer 90 Alex Sandro 用4000價sell睇下可唔可以用第二個AC買翻,原來係買唔翻

當然送給大禮算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞