[I/A/W] FIFA Mobile (4) ~ EA呃錢實錄

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
賓周阿古幾個月前就勁
依家點都唔洗用佢地

而家用乜好

起碼lacazette 山狗 90vardy 2隻mertens
不過你地講緊50萬呢啲價位就唔好再換啦
等基沙文仲好

你嗰啲一隻都百九幾萬仲要買3隻點玩啊

真係同勁人打你就會明 巴打講既果幾隻真係做到野 回憶賓必要時都係信唔過

咁都要有人做過渡既,仲要全部介紹埋啲百幾萬既人,佢buget就得咁多,冇可能叫佢砌隊all star出黎掛,叫人等多個月,你到底係咪消極主義

情願打單箭玩隻勁既st
同埋放棄其他位既budget囉
依家周街捷拜toty 你不如儲錢買隻勁既st仲好
賓周阿古幾個月前就勁
依家點都唔洗用佢地

而家用乜好

起碼lacazette 山狗 90vardy 2隻mertens
等基沙文仲好

你嗰啲一隻都百九幾萬仲要買3隻點玩啊

真係同勁人打你就會明 巴打講既果幾隻真係做到野 回憶賓必要時都係信唔過

咁都要有人做過渡既,仲要全部介紹埋啲百幾萬既人,佢buget就得咁多,冇可能叫佢砌隊all star出黎掛,叫人等多個月,你到底係咪消極主義

情願打單箭玩隻勁既st
同埋放棄其他位既budget囉
依家周街捷拜toty 你不如儲錢買隻勁既st仲好

仲未計佢黎緊出event啲新球員 所以我咪叫佢地買左既留返筆錢
玩意甲隊
要3500個銀token先換到dybala
又成日出得一個
屌你ea

我見 reddit 有人問阿古路同賓施馬邊隻好
d人話賓施馬唯一優點就係高過aguero

買左aguero
真心好勁
勁過之前隻華迪多多聲
入到禁區就係佢世界
可能因為控球高,唔使用好多時間修正,起腳機會多好多,師兄真係無介紹錯

屌 咁各位ching覺得我換唔換好
阿古路hea咁差,fb rush大家點玩?

benzema=強化HEA,DRI,SPA既88vardy
aguero=弱化STR,HEA既93higauin
aguero明明得60幾header但頂得好過74既vardy

無知一問,賓周d stat除咗dri得88 同埋fin輸1點之外,好似完勝aguero喎,市價都貴15萬

str, hea, bac, spd, acc, sho 賓周全勝

阿古佬食到英超buff
賓周你諗住用TOTY幫佢加dri?😂

我用開gc喎,咩英超西甲意甲buff全部冇份
唔課金除咗gc諗唔到其他辦法boost隊波

你用得多gc會影響轉陣🤔
要加dri一係唔用LW reus一係放棄打4後陣用LW
LM 史達寧唔上唔落又唔係平

用開5後,lm用zeeglaar
賓周阿古幾個月前就勁
依家點都唔洗用佢地

而家用乜好

等基沙文仲好

我有140萬,應唔應該買拿卡錫 賣回憶benz? 本身諗住買拜利
d錢草咗好耐 隨時準備用
賓周阿古幾個月前就勁
依家點都唔洗用佢地

而家用乜好

等基沙文仲好

我有140萬,應唔應該買拿卡錫 賣回憶benz? 本身諗住買拜利

建議可以過多一兩日先
新果隻dybala好似唔錯
賓周阿古幾個月前就勁
依家點都唔洗用佢地

而家用乜好

等基沙文仲好

建議可以過多一兩日先

弱版icardi?
賓周阿古幾個月前就勁
依家點都唔洗用佢地

而家用乜好

等基沙文仲好

建議可以過多一兩日先

弱版icardi?

差唔多咩數值都好過icardi咁滯
係衰在玩rainbow
不過玩意甲隊chok buff都夠
賓周阿古幾個月前就勁
依家點都唔洗用佢地

而家用乜好

等基沙文仲好

建議可以過多一兩日先

弱版icardi?

係衰在玩rainbow

rainbow?不了
點先有多d mask
125個有排儲

而家用乜好

等基沙文仲好

建議可以過多一兩日先

弱版icardi?

係衰在玩rainbow

rainbow?不了

試下用亞古獸你就知rainbow好用
誠邀連登高登各玩家上黎whatsapp group 到交流心得
三大老牌高登連登團高手雲集吹水group
解密即入

而家用乜好

等基沙文仲好

建議可以過多一兩日先

弱版icardi?

係衰在玩rainbow

rainbow?不了

agger
但過到拜捷過唔到90sokratis
好q大份撞唔低
成隻癲狗咁,俾佢block灑d傳球路線

建議可以過多一兩日先

弱版icardi?

係衰在玩rainbow

rainbow?不了

agger
好q大份撞唔低

屌我賣左隻sokratis覺得唔勁😭原來咁好用架

如果全意甲中前場同95dybala大家點揀
買完全意甲中前場buff就無可能有錢買dybala

賣dabo 等reus

賣dabo 等reus

我會呀但有排未有萊斯,新玩兩個月
如果砌前場意甲buff仲差好多隻人
希古恩、巴卡、比列錫、拉素RM、基迪拉同拉素cdm

建議可以過多一兩日先

弱版icardi?

係衰在玩rainbow

rainbow?不了

agger
好q大份撞唔低

屌我賣左隻sokratis覺得唔勁😭原來咁好用架

前鋒噩夢
去到邊跟到邊
過到佢好快又俾佢追番
btw頂得hummels個位有番咁上下料既(現實)
誠邀連登高登各玩家上黎whatsapp group 到交流心得
解密即入

ching你個group依家仲有冇位
隻98施華500萬入唔入到呢
解密即入

肯打既實大把位
解密即入

肯打既實大把位

Group已入 多多指教
利申:OVR 78廢J
解密即入

肯打既實大把位

入ed
咁多位唔好嫌我廢
解密即入

肯打既實大把位

入ed
咁多位唔好嫌我廢

我最廢新手黎
解密即入

肯打既實大把位

入ed
咁多位唔好嫌我廢

我最廢新手黎

盲拳打死老師父阿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞