[I/A/W] FIFA Mobile (4) ~ EA呃錢實錄

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
零課玩家表示 俾堆toty玩謝
Lm
後防唔用拜利+捷祖 =俾人輪大米

TOTY 有幾隻冇撚用
LB RB 冇用, CB 碧基仲廢過CIMAN
見到D人用CB TOTY碧基真係暗笑
新post留名
新post留名

你咪輪番佢地大米囉

你咪輪番佢地大米囉

呢兩隻真係為舊人爭光
屌佢ea亂出人
其他洲際冠軍同team hero已經全軍覆沒
有夠買95 icardi 嘅錢,係咪應該買定有更好選擇
閃電110招人
聯盟排名:280
爭6000球開派路
係LIHKG巴打便可
有Telegram吹水谷
仲有3個位
申請果陣註明:LIHKG

依家個價 89萬 不宜入市
呢輪入貨全部食炒價,應該等一排回落先
依家用普通陣(冇被反)都一場兩三次反擊
下下回傳我屌你咩EA
下下回傳我屌你咩EA

count唔緊要,回傳先嬲
諗緊賣唔賣motm martial
下季有機會出LM
下下回傳我屌你咩EA

count唔緊要,回傳先嬲

試過佢猜到後場 中堅禁區頂 我偷咗射埋入埋 但冇計到 晒晒d時間

忍下手 過多個幾月倒
d人拎到99基沙文 就夾平賣d前鋒架啦

有咩改進

TOTY 有幾隻冇撚用

其實lb rb好勁
4後兩隻守到你一橦都無
無用既係中場同big gay

TOTY 有幾隻冇撚用

其實lb rb好勁
4後兩隻守到你一橦都無

依家冇乜人打4後啦

忍下手 過多個幾月倒
d人拎到99基沙文 就夾平賣d前鋒架啦

到時都差唔多完game lu同埋基沙文係人都拎到啦

TOTY 有幾隻冇撚用

其實lb rb好勁
4後兩隻守到你一橦都無

依家冇乜人打4後啦

ea 整得唔好 以前4後夠玩
5後龜縮哂防線 自己都難攻
出左attack mode 邊線進攻易玩左

有咩改進

lwb轉97alaba
st轉91回憶benzema
btw清你個陣好屈
尋日買左隻motm 93尼安高蘭玩
同位置cam冰凍迪布尼勁好多
尼安高蘭d盤抵好差,唔知買齊意甲buff球員會唔會勁d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞