[I/A/W] FIFA Mobile (4) ~ EA呃錢實錄

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
想問下有無巴打日日都抽中世三同一位置卡
我想換ST但已經有5張LF token

有無盟行收我呀?

我想換LF 但已經有5張ST

我想換LF 但已經有5張ST

LF 本身有fans +3%....

有無盟行收我呀?

Lords of Football 收人
已拎馬達同派路, 差萬幾場拎摩廸。
要求多打進攻模式
有興趣留名, 球隊Logo, 我會嘗試邀請你。搵唔到就同我講聲, 我降低門檻比你申請。
有Telegram group方便交流。
想問活動個升級任何位置的球員者係點

有無師兄解答到 2日都差呢個任

藍星位置CAM ST LF 事旦一個

每日要升一次 ? 我換左ST但應該有排先夠野換計劃

屌啊
冇課金姐係唔洗參與啦

夠拎maater token已ok
新手岩岩入坑
覺得好撚呃錢但又好想買人

根本數值低果隊 連電腦都低能d
同埋d操作好鳩 點mon先準
玩開ps xbox手制傳又冇小地圖睇
有時比人地屈真係想課幾千去玩
想問活動個升級任何位置的球員者係點

有無師兄解答到 2日都差呢個任

藍星位置CAM ST LF 事旦一個

每日要升一次 ? 我換左ST但應該有排先夠野換計劃

屌啊
冇課金姐係唔洗參與啦

夠拎maater token已ok

升級任何位置個任務係你用高數值取代低數值球員
德甲
德甲大師課唔課得過
好想要新版阿古路

有無聯盟收小弟

有無聯盟收小弟

買龍先喇

Hong Kong 招人,力衝top 20
要求:陣容99ovr以上,非常活躍,配合lvl
有wtsapp group

有無聯盟收小弟

買龍先喇

91 de gea ok?

有無聯盟收小弟

買龍先喇

其實係 82 真係差得滯
求其一個90都ok

利申用緊 motm 89 Moya

99 ovr

99 ovr

首發99姐 打漏左sor

有無聯盟收小弟

買龍先喇

其實係 82 真係差得滯
求其一個90都ok

利申用緊 motm 89 Moya

宜家睇ovr最重要
是但用住個9x既先(推薦horn/ufb buffon)
之後就直上toty neuer
想問下德甲曉姆斯同埋奧巴買唔買得過 好似幾勁咁

有無聯盟收小弟

買龍先喇

點解咁唔平衡嘅隊波一隻modric夠執3隻95+
新出奧巴美揚同埋之前st paul節隻st你地會點揀 奧巴跑得快d同埋有得buff德甲 但st paul隻st就幾撞得下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞