[I/A/W] FIFA Mobile (4) ~ EA呃錢實錄

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
其實掉返轉講,遲少少開始玩嘅,攞唔到diego龍,vidal,perrin,alaba,輕、中課加gc砌咗個93,4嘅陣,對着無課陣但96+嘅對手,佢地咪仲灰?重課嗰啲唔計,其實最趕走嘅係呢班玩家,除咗perin,以上嗰幾個想買差唔多能力嘅,郁下都過百萬,新免費角又越來越難砌,你叫佢地仲邊有心機課/玩落去?

利申,我算輕課,剩係攞得個perin,但暫時每次上冠軍都冇問題。

上championship係勤力姐
btw 前2日課完已決定係最後一課 之後佢點出我都唔會追 直到end game

而家上到傳1開始玩下手個個都92+其實係難上咗,個個都用gc減ovr引人打,所以每次都要check陣,最灰係見到全免費角加兩三個toty同gc,嗰啲我直接拒絕了。用評分去決定攻勢我覺得係對中課嘅調整,贏唔到老玩家,起碼俾咗錢對一般嘅都有優勢,在商言商無可口非。
我淨係課咗德套,而家等埋lw雷斯同儲錢買toty紐亞基本唔需要課了。砌嗰啲除非全體加成,否則都唔駛旨意我再俾錢!

零課路過
基本上初玩既真係會好易棄game
我推介俾我個friend, 佢見到打一埸得個幾百蚊,買個人要萬萬聲已經棄左game
d球迷制又係
打生打死都唔知上到上去champ
打呢個game既得兩種人
1.課左好多焗玩
2.真心鐘意足球
普通人根本頂唔順

我而家之所以仲會日日打下任務完全係因為呢隻game會更新球員。如果15,16有keep住更新totw鬼會玩呢隻game咩

本身好鐘意玩足球game,但冇時間坐定定喺屋企玩,所以玩呢隻,你話佢完全唔好玩又唔係,但手遊太多局限,而且目的都係想你課金同keep住上線,加上渣營運,咪搞成咁囉,但整體我都仲有心機玩落去嘅,實力唔差嘅,每日任打10場am,上冠軍唔太難,我而家先得兩個冠軍章,要換rose同基士文最少要打多3季,慢慢打囉…
我唔算課左好多,大約兩pack
依家每日清體同埋打十場am(食飯開住由佢自己打,多數都入到兩三球)
越黎越悶,好少少既人都過百萬
唔勁既人同送果d差唔多實力
如果無新野玩應該好快放置play

依家都係慢慢升世3同埋儲錢買CF silva
如果條體長d就好(大約50)
隻game已經悶到唔係好想幾個鐘清一次體

招人
要求:正選11人總評98或以上
由1月頭開始玩,0課而家正選11人96 OVR
拎埋REUS應該上到97
而家有100萬都唔知洗係邊好 (靠炒賣炒返黎)

我個聯盟全部棄曬game 我自己都係玩完每日任就休息

進攻mode完全無意欲刷 球迷愈加愈少 d對手最後剩番曬課長揀

完全冇癮啊,課金玩家玩atk根本易過食生菜,輕鬆場場炒你5-6球。我低過佢3-4分就已經瘋狂counter atk+門將神救+門柱無限放大+傳中時後衛神block。

1 球迷加多與少係睇你有冇放+球迷既人係個陣到
2 am抽到課長又點啫 課長=/=技術好
3 好多0課都贏到啲課長 雖然ovr而家真係好影響大家
但你既入波能力係可以練返黎 與其係度話好難贏 不如打多啲am練下點入波仲好喇
利申 0課 盟戰3場成日對課長都入15+

敢問你同課金玩家既分數差幾多?聽你咁講,就算你係冇課金。相信隊陣容都唔差?
而家問題就係出在課金玩家唔需要好好技術都可以有好多great chance,而且被反擊機會小,你明唔明?而家根本就係屬在起跑線,如果大家d後衛龍門強度一樣我夠可以入佢15粒啦
有d野唔係你話練就有,與其你話曬時間去練,不如曬d時間去打live event 換免費高分球員以獲得同課金玩家公平對戰既機會仲好啦

岩聽 根本而家係唔高rate就可以公平競爭
連比你用技術擊倒既機會都冇/少過對面
屌你下下counter 對面就下下great chance on99

巴打, 其實係有得拒絕打貨長

撳個制係咪咁難

打上champion個一段,唔係你想打課金玩家,而係課金玩家打你,打開信件一睇,20幾個都90rating以上,你按decline即刻跌唔知幾多萬fans,20幾個按曬decline就差唔多成幾十萬fans啦,又要重新打過啦

90rating其實好容易
想問下easter隻94古圖同88分別大唔大 有easter cdm同埋rwb既話買唔買得過?
想問下easter隻94古圖同88分別大唔大 有easter cdm同埋rwb既話買唔買得過?

啱啱用緊 94 古圖, 同 89 Moya 分別係有, 但唔算太多
純粹想要個 rating, 而又唔想儲錢買 Neuer

但係啱啱實試有 94 古圖, 88 Walker 都 buff 到上 90 (加埋 gc)
相信有 94 古圖嘅情況下, Buff 完嘅 88 Casemiro 個數值應該都幾用得
其實掉返轉講,遲少少開始玩嘅,攞唔到diego龍,vidal,perrin,alaba,輕、中課加gc砌咗個93,4嘅陣,對着無課陣但96+嘅對手,佢地咪仲灰?重課嗰啲唔計,其實最趕走嘅係呢班玩家,除咗perin,以上嗰幾個想買差唔多能力嘅,郁下都過百萬,新免費角又越來越難砌,你叫佢地仲邊有心機課/玩落去?

利申,我算輕課,剩係攞得個perin,但暫時每次上冠軍都冇問題。

btw 前2日課完已決定係最後一課 之後佢點出我都唔會追 直到end game

真心一句上champion只係睇你投放幾多時間落去,我都上過2次champion真係覺得打到想嘔。就算比你每場入4-5球,你都要打好似70幾定係100場,都未計你第二日打開遊戲一睇,俾20幾個人打走妳100-200萬fans。隻game完全變質,好大壓力,所以我根本唔想再打,每日打season同打每日任務個10場atk就算。

以前都叫輕鬆玩,而家根本就係爆肝咁打
以前易入波,每打一場都分多D球迷,
而家入少左波,分少D球迷,變相打多好多場
仲要D BUG又唔FIX
成日自己D球員阻到自己
剷到你PK都唔FOUL
5221 偽9,冇啦啦CB衝埋上黎,
唔係話唔比你改弱,但都MAKE SENSE D啦

真心一句上champion只係睇你投放幾多時間落去,我都上過2次champion真係覺得打到想嘔。就算比你每場入4-5球,你都要打好似70幾定係100場,都未計你第二日打開遊戲一睇,俾20幾個人打走妳100-200萬fans。隻game完全變質,好大壓力,所以我根本唔想再打,每日打season同打每日任務個10場atk就算。

以前都叫輕鬆玩,而家根本就係爆肝咁打
以前易入波,每打一場都分多D球迷,
而家入少左波,分少D球迷,變相打多好多場
仲要D BUG又唔FIX
成日自己D球員阻到自己
剷到你PK都唔FOUL
5221 偽9,冇啦啦CB衝埋上黎,
唔係話唔比你改弱,但都MAKE SENSE D啦

同感 岩岩開game果時 overall7x打上champ輕輕鬆鬆 屌而家唔係爆肝就係掉手機
利申 已爆mon

玩咗啱啱好兩個禮拜
打進攻模式打到就黎嘔
請教各位巴打我應該買啲乜點組隊同埋主打咩計劃
入game download 野
食左10體
我想問如果本身已經上左fifa冠軍 但係完果陣比人打到得翻9.x m, 仲有冇fifa champ
我想問如果本身已經上左fifa冠軍 但係完果陣比人打到得翻9.x m, 仲有冇fifa champ

最後唔低過500m就可以了
香港勁揪 HKG招人
有兩個位 (26/4 update)
排名108
短期目標衝上TOP100
馬達派路已拎
保持良好氣氛 打多啲atk mode 一齊拎Modric
須入telegram group

正選十一人評分要95以上
配合聯盟反制封陣
每日準時打齊3回合錦標賽
合共要入12粒或以上
打唔到可以請假
有意請po陣
想問下聯盟成就個球季第8級係有啲咩
玩意甲洗唔洗換隻黎緊隻lwb Sandro

真心一句上champion只係睇你投放幾多時間落去,我都上過2次champion真係覺得打到想嘔。就算比你每場入4-5球,你都要打好似70幾定係100場,都未計你第二日打開遊戲一睇,俾20幾個人打走妳100-200萬fans。隻game完a全變質,好大壓力,所以我根本唔想再打,每日打season同打每日任務個10場atk就算。

唔知點解我可以直接skip咗呢段經歷
講真0課但有玩開一定會有alaba vidal james reus呢d已經好好用
依家打am反而嫌d 91 92 太冇癮唔想打
有時特登揀返同自己差唔多 96-100就最開心

btw每日打10場 當做任 我覺得ok
不過坦白講 新am真係令人失去打嘅衝動
基本上變咗單刀online, 球球冇技術
以前真係好好玩

依家炒緊咩 有咩好路數

依家炒緊咩 有咩好路數

依家有新招 就係炒西甲球員 一個最少 賣到六千幾 賺到笑
換92 Otamendi定94Mane好
唔識抉擇
係咪我黑,我3-40次先有一個西甲隊徽
個domination難撚到on9
睇完攻略比個波對面攻等反擊都係一時得一時唔得
係咪我黑,我3-40次先有一個西甲隊徽

依家炒緊咩 有咩好路數

依家有新招 就係炒西甲球員 一個最少 賣到六千幾 賺到笑

本身儲緊program master,點知EA咁乞兒,日日俾哂d quota 玩都無球隊token,都係放棄搵下錢好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞