17/18學年 Non-JUPAS&副學士專區(11)比個offer我

1002 回覆
11 Like 1 Dislike

你邊間cc?

Cccu

你問左mos?佢叫你問alex?

未問呀屌 好撚confused

你問左佢先 穩陣啲

係咪直接問alex? 集思廣益 唔該哂

問mos呀

我想問邊個係mos同埋點解唔直接email佢 唔該哂

Cccu

你問左佢先 穩陣啲

問mos呀

Mosquito喎
你唔係讀cccu mkt咩

Cccu

你問左佢先 穩陣啲

問mos呀

Mos係cccu mkt dep head
無記錯巴打係咪cccu bus最多人讀個科?
我想問下Poly科fashion and textile張supplementary form邊到down 搵唔到 佢個please click here load唔到

定係遲啲先會send嚟比你填 後補上去additional document到??

我報其他 佢個please click here係死左 我自己上左study@polyu個網睇additional document 要UP乜同幾時UP
我想問下Poly科fashion and textile張supplementary form邊到down 搵唔到 佢個please click here load唔到

定係遲啲先會send嚟比你填 後補上去additional document到??

我報其他 佢個please click here係死左 我自己上左study@polyu個網睇additional document 要UP乜同幾時UP

禁多人報fashion ge?
拜一拜cu sci offer神

我cgpa >4都冇消息
反而cu engine (thrid choice)收左我

我cu engine放second choice in到冇in我 咩反應都冇 cgpa都叫有3.8

巴打幾時收到cu engine offer? 我報左first choice一啲反應都冇

我cu engine放second choice in到冇in我 咩反應都冇 cgpa都叫有3.8

巴打幾時收到cu engine offer? 我報左first choice一啲反應都冇

大約一個星期前,有個3.7既fd都收左cu engine offer
有冇人知通常BU commu既科, city media communication幾時會有interview /offer ?

大約一個星期前,有個3.7既fd都收左cu engine offer

嗯 恭喜巴打
啱啱先派成績sem1 gpa3.72
依家仲有冇得報
如果year1報其實係咪睇DSE多?

嗯 恭喜巴打

佢個offer2月22日deadline,所以你都可能好快就有2手飯食
新post繼續拜offer god interview god

嗯 恭喜巴打

佢個offer2月22日deadline,所以你都可能好快就有2手飯食

多謝 承你貴言喇巴打
求救!
有冇巴絲報緊polyu non jupas
但係佢唔比save
佢係咁話有error 但係冇講邊到error
點算???????
行館 樹人 領大 gpa最底收幾多

你問左佢先 穩陣啲

問mos呀

Mosquito喎
你唔係讀cccu mkt咩

哦我知啦 我唔係呀 但我apply city mkt 同佢講有咩用
Bu offer god

你問左佢先 穩陣啲

問mos呀

係呀 咁到底email alex好定mos好?
Mos好似唔太關city mkt事咁喎我自己覺得

嗯 恭喜巴打

多謝 承你貴言喇巴打

btw借問聲巴打係咪報左advance offer?
行館 樹人 領大 gpa最底收幾多

睇上年資料,3月份sci開始in

Engine你有冇做個test?

in咩engine?我個FD去in IE,份野啲probability全部唔識,program答非所問,求其d同in左幾條數
佢最後都有offer
6963出咗interview 未

你問左佢先 穩陣啲

問mos呀

係呀 咁到底email alex好定mos好?
Mos好似唔太關city mkt事咁喎我自己覺得

如果你唔係讀cccu mkt就梗係唔洗email mos啦
上面位絲打應該以為你係cccu mkt所以先叫你問mos姐
因為佢會比academic advise㗎嘛
直接email alex啦
語氣好啲應該無事嘅
見你講過咁多次睇得出你真係好想知發生咩事
只求一UGC Offer
點解無bucie都有幾千人讀架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞