17/18學年 Non-JUPAS&副學士專區(11)比個offer我

1002 回覆
11 Like 1 Dislike
各位巴絲你地好 歡迎各位想申請Non - JUPAS / 副學士過來人分享經驗
本Post會繼續為各位想了解asso的巴打/絲打提供援助
如果想到舊Post爬文, 各位可以於高登或Google Search以下字眼:
1. Associate Degree 副學士專區
2. Associate Degree 副學士咨詢區
3. Non-JUPAS 交流區 有用資訊:
HKCC官網: 已轉換文字為連結hkcc-polyu.edu.hk
HKUs 官網: 已轉換文字為連結hkuspace.hku.hk/cc
CCCU官網: 已轉換文字為連結cityu.edu.hk/cccu

2012-2013 Non-JUPAS 資料庫
睇Offer資料
goo.gl/pgJq7C
填Offer資料
goo.gl/uz1jC3

2013-2014 Non-JUPAS 資料庫
睇Offer資料
goo.gl/8B6QfC
填Offer資料
goo.gl/vu8niD

2014-2015 Non-JUPAS 資料庫
睇Offer資料
goo.gl/u2fCk0
填Offer資料
goo.gl/mgUaOu

置頂帖 下面條link係置頂帖,包含部份巴打分享既心得同資料
包括Asso既生存心得同Non-JUPAS Interview技巧等 歡迎轉載,但請註明出處
goo.gl/B4UjPU

麻煩大家發問前點都睇哂上面D置頂文先
特別係問咩係Non-JUPAS,點打PS...etc果D基本野
唔少巴打都為左上面D Google doc.出左一分力 希望大家可以注意下
再次鳴謝 先人 向左走向右走氧
goo.gl/P5OPw5

2015-2016 Non-JUPAS 資料庫
睇Offer資料
goo.gl/l007SI
填Offer資料
goo.gl/Dv26zw

2016-2017 Non-JUPAS 資料庫
睇OFFER
goo.gl/8gyyIa
填OFFER
goo.gl/CDxQg7

2017-2018 Non-JUPAS 資料庫
睇Offer:
goo.gl/OmnHxi
填Offer:
goo.gl/uD5GAv
我又攞番
新po一拜
HKU Offer God
GPA God
我又攞番

呢位兄台咁快手嘅,正準備開post都唔夠你嚟
[quote]有無人知city linguistic/poly ba咩情況
讀sosci想報
有無人聽過有人直升year 3?

巴打cgpa幾多?

3.6

考左ielts 未有result 不過應該有7
有無人知city linguistic/poly ba咩情況
讀sosci想報

巴打cgpa幾多?

3.6

有無人知city linguistic/poly ba咩情況
讀sosci想報

巴打cgpa幾多?

3.6

食左我條問題

讀sosci想報
拜一拜cu sci offer神
BU entrepreneurship
大家有interview既 都係first choice?
只求poly year1 offer

Skype interview :0)
CU GLBS
POLYU SPA
CITY PPP
OFFER神
留個名
新Post一拜Offer神

巴打你gpa 幾多
拜拜offer god
polyu offer god
edu offer god
cityu offer god
Offer God
新post留名拜offer god
cityu offer god
polyu offer god
我又攞番

呢位兄台咁快手嘅,正準備開post都唔夠你嚟

唔係不嬲搶1001個個開post架咩
新post跪求offer
心意已決 決定email alex them點解gpa夠 有ielts 連interview都冇

勇士

岩岩問左lecturer 佢話禮貌啲問應該冇問題 我諗緊點樣有禮貌咁問
in 完BU
Offer god
大家知唔知city business operation management幾時有interview?

同問

Under review咗好耐,咁係咪冇機

好似仲未有人有interview 不過想知大概幾時會知

好似未出interview
利申 under review
心意已決 決定email alex them點解gpa夠 有ielts 連interview都冇

勇士

岩岩問左lecturer 佢話禮貌啲問應該冇問題 我諗緊點樣有禮貌咁問

個人覺得唔好問 未in到你姐咁多人
新post拜見Bu Hrm
City mkt interview
City offer god
Poly offer god
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞