17/18學年 Non-JUPAS&副學士專區(11)比個offer我

1002 回覆
11 Like 1 Dislike
請問bu可唔可以轉choice?
終於收到cityu cs嘅interview
繼續拜offer god
year 1 entry
cu engineering
cityu ee/cs

巴打gpa幾多

4.12/4.3

咁高都要讀CITY
我都係死番出去先

我想讀CU engine,所以如果我有cu offer就會放棄city

bro你叫我呢d等食n手飯既情何以堪

3.75 都等緊n手飯

你地係year 2?
Bu mkt放second choice係咪無機會有interview
重未收到通知

巴打gpa幾多

4.12/4.3

咁高都要讀CITY
我都係死番出去先

我想讀CU engine,所以如果我有cu offer就會放棄city

3.75 都等緊n手飯

你地係year 2?

我係
Offer god
CU Engineering Year 1 Entry
Bu mkt放second choice係咪無機會有interview
重未收到通知

Second choice通常無的
想請問大大們意見
究竟揀city d 科讀定係 揀cu 2 yrs programme
見到cu 既係 ugc top up 個心真係唔舒服,但我又鍾意cu 個科多d,求指點

其實如果係ugc 我覺得冇咩分別 我地year2 上 year3 其實都算銜接學位 只係一個有開比jupas 一個冇 有錯請指正

唉好驚讀完個ugc top up 認受性低,但又唔太想讀city d 科

咁伊d真係好難講 我個人會跟自己意願先 始終自己唔想讀成積唔會好又辛苦 未來好多野我地預計唔到
有冇bucie同學

Halo ha

咩科 揀咗啲咩大學
有冇bucie同學

Halo ha

咩科 揀咗啲咩大學

我都係

巴絲打我地真係做到同學

真係好開心
btw 我係巴

btw 巴打year 1定senior year entry
其實我面試已經想問下其他人係報senior year定點
有冇揀advanced standing exemption

我報year 1 呀
其實我冇揀advanced standing
但係佢無啦啦幫我trans 左21 cred
Waive 左大部份university requirements
Interview god
polyu
HKU
year 1 non-jupas Tran u 點睇
cgpa 3.85/4.0
想入city acct poly acct bu acct

求解答
有冇bucie同學

Halo ha

咩科 揀咗啲咩大學

Business 咩concentration 唔自爆
報左HKU, PolyU, CityU, BU
Alex tham求你大發慈悲比個offer我

求解答

本身係讀緊UGC
Offer神
City
Poly
Hku nursing 係咪要等到3月先出conditional offer?

巴打gpa幾多

4.12/4.3

咁高都要讀CITY
我都係死番出去先

3.75 都等緊n手飯

你地係year 2?

我係

咁應該係兩條隊?我係year 1 wor..

巴打gpa幾多

4.12/4.3

咁高都要讀CITY
我都係死番出去先

3.75 都等緊n手飯

你地係year 2?

我係

咁應該係兩條隊?我係year 1 wor..
Offer God

求解答

本身係讀緊UGC

ou
HKU IM interview god offergod
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞