17/18學年 Non-JUPAS&副學士專區(11)比個offer我

1002 回覆
11 Like 1 Dislike
Offer god
City Mkt offer
有offer叫我含alex撚都得架

玩咁激
留名找數
其實想問下大家,對中大科Global Studies點睇
好似好水泡,但我唔係為佢水泡而揀,係本身都真係有啲興趣,對Gender Studies都係

呢科係咪真係好唔掂㗎?
好似好水泡,但我唔係為佢水泡而揀,係本身都真係有啲興趣,對Gender Studies都係

呢科係咪真係好唔掂㗎?

向晚絲打 你係咪識人讀space aba 收到MAIN ROUND OFFER

啱啱都收到 好想喊

你地gpa幾多? 我yr1 degree 連interview都冇 可唔可以講conditional offer係咩?好想做大學生

唉 皮已收 同樣24/1 in
依家無消息姐係無啦

你係咪都仲係 under consideration?

姐係無啦

擔心我會係下一個跳樓既學生

不要再說了

野原new你gpa幾多啊?報senior?我gpa得3.34

呢科係咪真係好唔掂㗎?

向晚絲打 你係咪識人讀space aba 收到ust bm MAIN ROUND OFFER

呢科係咪真係好唔掂㗎?

向晚絲打 你係咪識人讀space aba 收到MAIN ROUND OFFER

main round!?
唔係得early round 有offer咋咩

玩咁激
留名找數

為左有書讀
Btw 1x號in個啲係咪仲未有人收到offer
我個status轉都冇轉

玩咁激
留名找數

為左有書讀

13號in 未有聲氣
想問下cityu deadline之前仲未upload到transcript點算?見佢話主要睇deadline前upload嘅文件 可唔可以cap screen頂住先?

推一推

Transcript 係咪冇得申請特急之類?
利申hkcc
Year1最近先發現要transcript

我試過summer一日搞掂

問ik print張臨時架啦

玩咁激
留名找數

為左有書讀

13號in 未有聲氣

Same 13未收

呢科係咪真係好唔掂㗎?

hi! space aba 巴打? 介唔介意留tg?
Bu Acct intetview都冇係咪玩撚完 係咪得一round

呢科係咪真係好唔掂㗎?

hi! space aba 巴打? 介唔介意留tg?

唔係啊 me is hkcc人
Bu Acct intetview都冇係咪玩撚完 係咪得一round

巴打我都係 你係咪gpa唔過3.5

3.4x

3.4x

咁我3.3x 未冇機

3.4x

你咩major?
有冇收左中大Engine AS offer

可以加定tg吹下水 做下朋友

https://t.me/nullPtrExcp

姐係邊科

我收到yr1, 讀三年個個
其實係咪真係三年grad到,定你焗你讀4年
想問下cityu deadline之前仲未upload到transcript點算?見佢話主要睇deadline前upload嘅文件 可唔可以cap screen頂住先?

推一推

Transcript 係咪冇得申請特急之類?
利申hkcc
Year1最近先發現要transcript

我試過summer一日搞掂

問ik print張臨時架啦

整唔到特急咁可以點

利申樹大

姐係邊科

Cu engine yr1咁快有offer?

3.4x

你咩major?

Acct

姐係邊科

Cu engine yr1咁快有offer?

我係early round嘅。12月左右就有offer
in個時有問我如果有四年offer要唔要。咁我答最好係senior offer。最後佢比左四年offer, trans到21 cred 讀少一年。
日日都睇住個application status
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞