17/18學年 Non-JUPAS&副學士專區(11)比個offer我

1002 回覆
11 Like 1 Dislike
收到poly speed [red]marketing offer [/red]
有冇收左中大Engine AS offer

可以加定tg吹下水 做下朋友

https://t.me/nullPtrExcp

姐係邊科

我收到yr1, 讀三年個個
其實係咪真係三年grad到,定你焗你讀4年

Cu engine yr1咁快有offer?

我係early round嘅。12月左右就有offer
in個時有問我如果有四年offer要唔要。咁我答最好係senior offer。最後佢比左四年offer, trans到21 cred 讀少一年。

仲以為你year one收year one offer
City Mkt offer
有offer叫我含alex撚都得架

玩咁激
留名找數

我奶埋屎眼都得

玩咁激
留名找數

我奶埋屎眼都得

你班癲佬為左一科去到咁盡
日日都睇住個application status

每一日都唔變
其實想問下大家,對中大科Global Studies點睇
好似好水泡,但我唔係為佢水泡而揀,係本身都真係有啲興趣,對Gender Studies都係

呢科係咪真係好唔掂㗎?

向晚絲打 你係咪識人讀space aba 收到MAIN ROUND OFFER

main round!?
唔係得early round 有offer咋咩

我有frd hkcc CGPA3.9好似係 收到UST BM main round offer
都幾肯定佢話自己係main round,因為我仲問佢做咩之前唔報early round,佢話差不多啫
有冇收左中大Engine AS offer

可以加定tg吹下水 做下朋友

https://t.me/nullPtrExcp

姐係邊科

我收到yr1, 讀三年個個
其實係咪真係三年grad到,定你焗你讀4年

Cu engine yr1咁快有offer?

我係early round嘅。12月左右就有offer
in個時有問我如果有四年offer要唔要。咁我答最好係senior offer。最後佢比左四年offer, trans到21 cred 讀少一年。

仲以為你year one收year one offer

上年我都有apply, in都冇得in
通常interview完幾耐會知有無offer?

絲打係咪上星期五IN BU中文? 介唔介意講係幾點個批

聽講2-3個星期後會有通知

有緣千里能相會
btw感謝你

如果絲打收到中大面試
麻煩可唔可以係依度講一聲
因為我都等緊
Hku math
Cu math
Ust math

Offer god

玩咁激
留名找數

我奶埋屎眼都得

你班癲佬為左一科去到咁盡

有無想過alex感受 可能因為驚左你地搞9佢先唔俾offer你地

幫佢含撚奶下屎眼開心下姐 對唔住囉alex 我唔奶啦比我啦好冇
多謝offer神 收到cu conditional offer
好感動好意外完全估唔到我由一pat屎變到有機會做大學生
offer神要保佑男朋友都有hku polyu offer
我想同佢一齊入同一間大學讀書

Nursing?

啱啱都收到 好想喊

你地gpa幾多? 我yr1 degree 連interview都冇 可唔可以講conditional offer係咩?好想做大學生

我space 垃圾科year2 cgpa 3.71 conditional 3.0 or above

我直頭係垃圾
3.5/4
conditional offer都係3.0 or above

Gpa高過我wo senior year entry?

玩咁激
留名找數

哇巴打你記住找數
諗起都刺激

玩咁激
留名找數

為左有書讀
Btw 1x號in個啲係咪仲未有人收到offer
我個status轉都冇轉

13號in 未有聲氣

Same 13未收

15號都未有
尋日填form收到 hku EE offer果位係咪2月18號in?
尋日填form收到 hku EE offer果位係咪2月1817號in?
City bom同management幾時先知有interview啊 我等得好苦啊
多謝offer神 收到cu conditional offer
好感動好意外完全估唔到我由一pat屎變到有機會做大學生
offer神要保佑男朋友都有hku polyu offer
我想同佢一齊入同一間大學讀書

Nursing?

啱啱都收到 好想喊

你地gpa幾多? 我yr1 degree 連interview都冇 可唔可以講conditional offer係咩?好想做大學生

我space 垃圾科year2 cgpa 3.71 conditional 3.0 or above

我直頭係垃圾
3.5/4
conditional offer都係3.0 or above

Gpa高過我wo senior year entry?

我都係year2 hd仔報year 1 entry

cu係咪唔收yr1架
bu acct interview get!
thx
bu acct interview get!
thx

Gpa幾多
請問有無人收左bu mkt or isem interview

ISEM表示未有
睇上年data既人4月先in
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞