17/18學年 Non-JUPAS&副學士專區(11)比個offer我

1002 回覆
11 Like 1 Dislike
Cccu Business cgpa 3.3
有咩科可以揀
有ugc就得 垃圾水泡科照殺

4.3滿分?
CityU IM we trust

洗乜im,其他科都得啦

入IM糟質自己 何必呢

why?
有冇ching 知BUCIE個 sport and recreation leadership 大既要幾多GPA先入到

聽講垃圾黎,3.0

唔係架 要運動叻 好多港隊

BU已經有個PERM係咁收港隊,讀嘅野又唔係康樂管理,而係搞event pgm俾有需要人士
成績差到入唔返UGC嘅咪入呢個,但正常港隊BU PERM已經收,可以自己睇下佢個課程讀咩同睇下自己學校嘅所謂天書再諗
如果呢個pgm同edu sf sport science 我揀後者

唔該Ching 咁edu果個要咩成績..
諗緊出路好迷茫
HKU Offer God
GPA God
有冇人報左poly aging study top up 有冇消息?

跪拜Offer God 請賜我一UGC Offer
Year1 entry
City ppp
Poly spa
Bu SocSci
Offer God
Year 1 entry
Offer god
UST
POLY
CITY
BU
今年poly係唔係人全部申請左就變application being considered?

我都係咁囉 所以應該係

等到好緊張

deadline過左一日咋大佬

可能因為我早交錢,所以覺得好似等左好耐

點解我冇個句野既
Ielts god
Offer god

30 hours left

係咪24朝早7點出

係 又係我 成日改名嗰嗰 所以一樣

我都估到係你 得你先會應我 sem4好chur 點算

sosad
聽日就係啦 無7.5點算
有冇巴絲聽過BU gis 既消息 ?

推推 好似好靜咁

有報 push
ielts godssss I just want 7.5
有冇巴絲聽過BU gis 既消息 ?

推推 好似好靜咁

有報 push

有報 但星期一晚先交
HKU IM interview god
Offergod
報 cu senior year 果時冇apply到advanced standing 之後有冇得apply番架
冇apply係咪讀多好多科
Poly EE, city ece
Offer god
Offer god
有咩科可以揀

4.3滿分?

洗乜im,其他科都得啦

入IM糟質自己 何必呢

why?

其實我覺得3.3入im都唔係好差姐
Bu Hrm
City mkt
City offer god
Poly offer god
City cm nm mc
Ielts god
Offer god

係咪24朝早7點出

sosad

巴打aim咁高
唉 如果有7 我直到有offer先打返飛機
Ielts god
Offer god

係咪24朝早7點出

sosad

巴打aim咁高
唉 如果有7 我直到有offer先打返飛機

留名
拜一拜offer神先
希望收到polyu bse offer
如果收到 我願意放翻ust個offer出嚟

有咩科可以揀

4.3滿分?

洗乜im,其他科都得啦

入IM糟質自己 何必呢

why?

其實我覺得3.3入im都唔係好差姐

我想入cityu mkt,
in完無offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞