17/18學年 Non-JUPAS&副學士專區(11)比個offer我

1002 回覆
11 Like 1 Dislike
多謝offer神 收到cu conditional offer
好感動好意外完全估唔到我由一pat屎變到有機會做大學生
offer神要保佑男朋友都有hku polyu offer
我想同佢一齊入同一間大學讀書

Nursing?

啱啱都收到 好想喊

恭喜

Thanks

我都想有啊
但yr1應該難走d
多謝offer神 收到cu conditional offer

Nursing?

啱啱都收到 好想喊

恭喜

Thanks

我都想有啊
但yr1應該難走d

一開始嚇死我,以為係hku nursing放offer 原來係cu
btw 恭喜收到offer既巴絲打
我都想yr1走
請問除左ee, city engine year1邊科收得低?

Nursing?

啱啱都收到 好想喊

恭喜

Thanks

我都想有啊
但yr1應該難走d

一開始嚇死我,以為係hku nursing放offer 原來係cu
btw 恭喜收到offer既巴絲打
我都想yr1走

多謝巴打
睇得出你好想入hku nursing
一定得既!
我都想同男朋友一齊收到hku offer

hku
有冇人收到6963intweview ?
Hku打黎問gpa+話有機會面試 咁姐係大唔大機會
Business cgpa 3.07報咩可以入ugc
到宜家都無interview
水泡都無所謂

Nursing?

啱啱都收到 好想喊

巴絲打我地真係做到同學

真係好開心
btw 我係巴
終於收到cityu cs嘅interview
繼續拜offer god
year 1 entry
cu engineering
cityu ee/cs

巴打gpa幾多

同問
1個interview機會都無
求n手飯

有冇ching 知BUCIE個 sport and recreation leadership 大既要幾多GPA先入到
水泡都無所謂

Poly itc
報 cu senior year 果時冇apply到advanced standing 之後有冇得apply番架
冇apply係咪讀多好多科
水泡都無所謂

Poly itc

其實聽人講最低2.8有offer,係咪真
水泡都無所謂

Poly itc

其實聽人講最低2.8有offer,係咪真

Poly dead左
BU CIE果啲top up出埋offer

啲NDS friend好驚無書讀,拿拿林交左 $15,000 deposit fee

cie topup 咁快出左offer?
我都仲未報

Bu bcom acct出左未?

bu acct出左interview

bu acct 出左interview

巴打收到? 幫fd問

唔係,我係講緊bu top up果個acct,原來未dead,姐係未有interview bu acct據我所知都係未有interview, btw有無巴打28號in bu econ?想知大家點準備
想請問大大們意見
究竟揀city d 科讀定係 揀cu 2 yrs programme
見到cu 既係 ugc top up 個心真係唔舒服,但我又鍾意cu 個科多d,求指點
有冇bucie同學
收到offer先在上來
最後一拜
CU sw
HKU sw
poly sw
有冇bucie同學

Halo ha
有冇in過cu ee既人講下會問d咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞