17/18學年 Non-JUPAS&副學士專區(11)比個offer我

1002 回覆
11 Like 1 Dislike
每日一拜offer god interview god itels god
肥皂泡你係報hku nursing yr1?
點解會冇interview既
有冇人知OU interview 自我介紹最盡講幾耐?
Ielts god
Offer god

30 hours left

係咪24朝早7點出

係 又係我 成日改名嗰嗰 所以一樣
Offer God
HKU CU CityU PolyU BU
想問下cityu deadline之前仲未upload到transcript點算?見佢話主要睇deadline前upload嘅文件 可唔可以cap screen頂住先?
Transfer student路過
報左Bu senior year entry
仲有報埋poly nursing year1 entry,in case我transfer唔到又想quit而家果科重頭黎過
Ielts god
Offer god

30 hours left

係咪24朝早7點出

係 又係我 成日改名嗰嗰 所以一樣

我都估到係你 得你先會應我 sem4好chur 點算
有冇ching 知BUCIE個 sport and recreation leadership 大既要幾多GPA先入到

聽講垃圾黎,3.0

唔係架 要運動叻 好多港隊

BU已經有個PERM係咁收港隊,讀嘅野又唔係康樂管理,而係搞event pgm俾有需要人士
成績差到入唔返UGC嘅咪入呢個,但正常港隊BU PERM已經收,可以自己睇下佢個課程讀咩同睇下自己學校嘅所謂天書再諗
如果呢個pgm同edu sf sport science 我揀後者
求OFFER神賜我一個希望
各位巴絲我想問問:
Ive EE: Dse19分 英文2 ielts6 cgpa3.66
報Hku 6963會唔會收到interview
知offer會要求有ielts6.5 但會唔會因為依家未有而連interview都冇
有冇收左中大Engine AS offer

可以加定tg吹下水 做下朋友

https://t.me/nullPtrExcp

姐係邊科

入CU個pool已經好細 講埋個科秒速自爆

巴打都係?可以做個朋友仔
Cccu Business cgpa 3.3
有咩科可以揀
有ugc就得 垃圾水泡科照殺
有冇巴絲聽過BU gis 既消息 ?

推推 好似好靜咁
有咩科可以揀

Shitty BBA 全部科
想問下cityu deadline之前仲未upload到transcript點算?見佢話主要睇deadline前upload嘅文件 可唔可以cap screen頂住先?

Cccu 唔up都得
其他 自求多福/send email
ielts god
第一次拜
Offer神
深夜拜offer神
polyu offer god
cityu offer God

見到其他巴打有polyu top up interview 希望我都有啦
有冇人報左poly aging study top up 有冇消息?
有咩科可以揀

4.3滿分?
CityU IM we trust
有咩科可以揀

4.3滿分?

洗乜im,其他科都得啦
Offers god
Interview god
每日一拜
City mkt mgt
Poly mkt
Bu mkt hrm interview offer
有咩科可以揀

4.3滿分?

洗乜im,其他科都得啦

入IM糟質自己 何必呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞