17/18學年 Non-JUPAS&副學士專區(11)比個offer我

1002 回覆
11 Like 1 Dislike
有無人收到cu中文interview
好想有

絲打你有咩interview?

bu中文

絲打剩係報左bu cu?

係呀
祝你同我都有offer

祝絲打快有cu offer
大家俾d意見我
cityu 我報咗4科bba ,1科social science
我想報埋accounting or bom
會唔會太多?
大家俾d意見我
cityu 我報咗4科bba ,1科social science
會唔會太多?

我自己諗法係如果報太多科嘅話 其他dept會覺得你唔係放個科係你嘅first priority
其實想year1 asso升year1 ugc
報其他科係咪都ok? 機會大唔大?
例如civil轉ee
跪拜offer神
UST CU BU POLY CITY
Year 1 entry
City ppp
Poly spa
Bu SocSci
Offer God
有無人收到cu中文interview
好想有

絲打你有咩interview?

bu中文

絲打介唔介意透露gpa幾多呀
終於收到cityu cs嘅interview
繼續拜offer god
year 1 entry
cu engineering
cityu ee/cs
瞓醒一拜offer god
BU ISEM CIS
City ELTM EE AIS MGT IM
Poly ISTL GSCM
UST IELM IEEM

巴打你個list好似越黎越多, 祝你早日有個靚offer
大家俾d意見我
會唔會太多?

BOM deadline過左好耐
大家俾d意見我
會唔會太多?

BOM deadline過左好耐

yes,我知
offergod
hku cityu polyu bu
岩岩收到cu ee interview
有冇人知polyu LEM 有冇interview?
同幾時出offer?

自推
瞓醒一拜offer god
BU ISEM CIS
City ELTM EE AIS MGT IM
Poly ISTL GSCM
UST IELM IEEM

巴打你個list好似越黎越多, 祝你早日有個靚offer

謝祝福
個list唔會再多 冇咩可以報了
利申 報到就破產
Offer神
大家俾d意見我
會唔會太多?

我自己諗法係如果報太多科嘅話 其他dept會覺得你唔係放個科係你嘅first priority

唔算太多啦
我4科engine 兩科bba 一科socsci
bu engl
有冇cu engine year 1 entry嘅巴絲知依家咩情況? 有冇收到interview
利申 ive仔 琴日先出GPA
大家俾d意見我
會唔會太多?

唔算太多啦

thx
大家俾d意見我
會唔會太多?

唔算太多啦

thx

我gpa唔高,cityu accounting係咪好低機會?
我報埋其它科先
thx
有冇cu engine year 1 entry嘅巴絲知依家咩情況? 有冇收到interview
利申 ive仔 琴日先出GPA

同問 眼見幾個巴打都收到offer了
岩岩收到cu ee interview

我仲字收倒
巴打你幾多gpa 幾時submit application
Poly都幾快手 出interview
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞