17/18學年 Non-JUPAS&副學士專區(11)比個offer我

1002 回覆
11 Like 1 Dislike
有冇人有poly u bics嘅消息

巴打係咪in過edu大中華?個名好熟 我都等緊bics

等下。冇咁快。

佢跟gpa排list。今年最多兩輪interview。

Speaking part 2俾佢stop 咗
問有冇真係去過
都有6.0

其實speaking真心鳩
我reading listening8&8.5
Speaking 6.5

dse speaking 5*

我反而覺得dse speaking先最on9
ielts似返同外國人吹水咁囉
不過俾分都係睇examiner

唔係鬼佬啲比分會勁harsh

死啦上個禮拜考係中國老女人

好驚tim

我係中國後生男

上星期我女朋友遇正個仆街鬼婆用深字問問題。
佢估左陣就答,一出考場去查先知係估中左。

仲要條條題目都係用字奇怪。
有冇人收到中大中文interview?係咪派曬?

我都想知 push

我都想知

好驚tim

我係中國後生男

華人女可以喊定先
求poly civil offer
今年hkcc多人報到嘔

知唔知bse me EE多唔多人報

我估me ee唔多 好多走曬去civil

好驚tim

我係中國後生男

上次考我都有生字唔明 我照問佢咩意思 佢又肯慢慢解釋我聽 最後7分
Btw 已send email比alex 希望有回音

巴打撐住

我都等緊 巴打send左d乜

我冇interview email求佢review
Btw佢岩岩覆左我話比我3月3interview
好滾動呀

我都係3月3
Poly high school/secondary education qualification 果到係up f6成績表定畢業證書?
之前見有人話淨係外國讀既先填 冇up到
City係咪唔駛up?見佢冇話要
Submit左咁耐宜家驚填漏野
有冇人收到edu geo offer

好驚tim

我係中國後生男

上次考我都有生字唔明 我照問佢咩意思 佢又肯慢慢解釋我聽 最後7分

鬼佬
有冇ching 知BUCIE個 sport and recreation leadership 大既要幾多GPA先入到

聽講垃圾黎,3.0

唔係架 要運動叻 好多港隊

BU已經有個PERM係咁收港隊,讀嘅野又唔係康樂管理,而係搞event pgm俾有需要人士
成績差到入唔返UGC嘅咪入呢個,但正常港隊BU PERM已經收,可以自己睇下佢個課程讀咩同睇下自己學校嘅所謂天書再諗
如果呢個pgm同edu sf sport science 我揀後者

唔該Ching 咁edu果個要咩成績..
諗緊出路好迷茫

請問讀緊邊間?
關於體育嘅可能考慮中大二年制es&he、五年制體育,教大體育,sf sport science。Thei都有但我無考慮過
有冇ching 知BUCIE個 sport and recreation leadership 大既要幾多GPA先入到

聽講垃圾黎,3.0

BU已經有個PERM係咁收港隊,讀嘅野又唔係康樂管理,而係搞event pgm俾有需要人士
成績差到入唔返UGC嘅咪入呢個,但正常港隊BU PERM已經收,可以自己睇下佢個課程讀咩同睇下自己學校嘅所謂天書再諗
如果呢個pgm同edu sf sport science 我揀後者

諗緊出路好迷茫

請問讀緊邊間?
關於體育嘅可能考慮中大二年制es&he、五年制體育,教大體育,sf sport science。Thei都有但我無考慮過

Sor Edu 5年除左GPA都睇personal statement 同其他野,3.5以上啦,sf就3.0以上啦都係
有冇報左poly ITC既巴絲?
揀邊個major會易入D?
今年hkcc多人報到嘔

仲以為好多人報me bse
利申 報咗bse first choice

Bse應該好多

聽講垃圾黎,3.0

諗緊出路好迷茫

請問讀緊邊間?

Sor Edu 5年除左GPA都睇personal statement 同其他野,3.5以上啦,sf就3.0以上啦都係

asso year2 報edu 5年係咪要由year1讀起

聽講垃圾黎,3.0

諗緊出路好迷茫

請問讀緊邊間?

asso year2 報edu 5年係咪要由year1讀起

係,中大五年制同港大e&h都係
今年hkcc多人報到嘔

巴打gpa宜家幾多
今年hkcc多人報到嘔

Bse應該好多

EIE多唔多
city im 同BU ISEM 係咪又係多數3月尾-4 月出

ISEM應該都係

今年BU BBA早左in, on schedule 睇有機會3月頭至中有interview
BU offer god
今年hkcc多人報到嘔

巴打gpa宜家幾多

3.71呀巴打 之前講過 不過我改咗名

希望你同我都一齊入到 快d派interview 不過最好唔洗in
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞