香港眾志林朗彦 拎香港人錢去打飛機 仲要del comment

1001 回覆
1221 Like 90 Dislike
明明只係借你個眾志個名擺下
點解可以打飛機? 諗住拎嚟做portfolio?
講得好
冇人分化緊
上次衝出黎搞投票單野都冇同你計 又整單新柒事
push
你究竟明唔明?
用香港眾志名義登報全連登都知啦
但係錢就大家出既 你design完唔拎出黎問下意見都算 知道時間趕
起碼每份報紙都有既 stand with hong kong at g20同 QRCODE點解可以就咁消失左? 當有份出錢既巴打死架?
交代左咪得囉
條仆街仔唔肯交代
交代唔到吖嘛
大事大非 主次都唔識分
咁快出post 而家好忙唔得閒幫手住 你要頂住, 記住我哋有理有證據用事實說服人
大家可以睇下梁乜彥騎劫成功, 用香港人嘅錢整靚自己cv 種無恥嘅嘴面, 我做咁多年都未見過有廣告公司換撚曬個客嘅slogan同一定要落嘅keyword
可以係日本報紙刊登我嘅illustration 真係太夢幻啦
因為要團體先登得報,情況緊急之下得眾志話幫手。點知
好能憎這種人! 任何場合都要割蓆!
1. 想要人讚,就講大話轉design!
2. fb 9讚自己
3. 引導他人覺得眾志出的廣告
4. 流住"出賣"的血,genes的問題,無得救。如果覺得原先同意的排版唔夠好唔出聲,然後做d野想人覺得自己好過他人。
5. 工作上這種pk太多! 但去到大事大非都要自己做英雄,就係自私幼稚的小人!
在公在私,這是最陰濕的隊員。要永久提防的小人!
大家一齊去炸香港眾志同林朗彥fb!!!!
我不停俾佢地del留言!
唔好成日話我地分化佢地!香港人個個都好團結!

係班所謂組織成日想搶光環!
唔好成日話我地分化佢地!香港人個個都好團結!

係班所謂組織成日想搶光環!
分你老母化啊?

叫你解釋啊

你做乜del comments啊?
認真答你, 佢吹雞, 當事人有自己考慮, 跟唔跟, 留唔留, 所以我冇Comment
但係份野係眾籌, 交代細節係佢責任, 而唔係Delete人留言, 扮睇唔到
初初講要組織名義至可以出, 都係講眾志只係借個名, 而家要交代都好正常

佢現身答返大家疑問, 咪得囉, 分乜野化?

題外話, 「搵鐘求性」不嬲都係仆街五毛, 大家冇屌錯
其實唔係好明
點解要入眾志數(無論個設計,還是登報呢件事)
佢地只係幫手落名,同埋有成員(周庭)負責聯絡報社

其他內容係連登當初召集既文宣決定,但又有其他人望完覺得唔好
所以索性唔登,結果就係而家呢個樣?

我認得你同灰色北極熊
其實我都睇唔明佢想寫乜
難怪日本無人講
直情熱門twitter都上唔到
屌佢 咩嘢都未爭取到 打咩飛機呀
見到篇野我都第一時間諗到呢隻野
唔該你入返朝日個post, 我哋已經喺裏面討論咗一日,而家先至爆佢出嚟
巴打你太忙叫錯姓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞