香港眾志林朗彦 拎香港人錢去打飛機 仲要del comment

1001 回覆
1221 Like 90 Dislike
想問
當初有人話
篇文唔出得果晚,個design應該仲係原本咁?
我思考緊係咪因為篇文太多人屌所以要出過另一個少字design代替
眾志page 話自己有幸參與呀
拎曬光環下面幾多comment多謝佢呀

你有冇見過freedomhkg 有其他人出過聲話自己幾撚威
眾志真係成班都垃圾黎
你平時同周庭果班點玩吸毒男都好
大事大非你唔係咁玩呀?
屌你老母
連登不嬲多獨人帶風向 見怪不怪
眾志係連登係弱勢
幾時由幫手做左追擊手
第一次見你個名
有難處唔緊要呀main point 係我地連難處同發生咩事都唔知呀
由新至舊 得返一兩個劣評
錢就我地既,林朗彦你用我地既錢係到自high又唔交待!出黎呀咪撚做林鄭呀!
周庭快快拎個後庭出嚟認錯
唔係分化 係作為香港人 我地不被任何團體代表

唔希望香港人的錢 換黎任何組織或人士拎光環

[blue]求眾志合理回應正視問題[blue]
入偉大主席數, 周庭係日本一路好做得嘢
係喎
不過我意思係其他國家果d
試下咁樣睇唔睇得返你講del咗嘅comment

fb 個機制有時係咁奇怪
佢判定係洗版嘅就會自己hide咗
仲諗住佢哋有啲思想上嘅改變
唔係分化,但係睇到真係屌出聲
睇過之前幾個design都好過呢個,去到最後關頭話過唔到,要用眾志名都算,而家份嘢詞不達意,英文日文都唔通。又唔加standwithhk、g20、freedomhk等字句,想點呀?
有人話柒咗唔好再柒就得,我都同意,但係而家就唔回應唔解釋返件事,仲要係facebook攞光環我真係好撚火
我講緊眾志以外果幾廿份
佢篇文好似由一開始已經話唔出
登報圖就放完出黎比人屌左2句就落閘話唔改得
張圖由一開始都係呢個design
係啲字唔同
而家講緊大家有份夾錢但佢自撚私喎
Gphone上次帶頭投票我都撐佢
哩單真係太過份
我跟呢件事跟勁貼狂留言之後前一個po比人問「乜又係你呀?嘈咁耐唔攰架咩?」
佢係11點幾嗰陣del
搞撚錯 篇嘢只係英文已經睇到1999
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞