香港眾志林朗彦 拎香港人錢去打飛機 仲要del comment

1001 回覆
1221 Like 90 Dislike
華盛頓郵報嘅大字報簡單有霸氣又點到題。或者你要畫到好靚,做portfolio係要多d時間,但係簡單嘅大字報都比林生個設計有效果。

"撐著雨傘抗爭的臂膀,應該是日本人對香港社會話題最深的印象。"
真係唔知佢想點撚樣 真係當雨傘2.0? 同反送中條例完全零關係
之前都有好多文宣巴打設計過圖 手銬元素,集會人數,雨衣烈士,警犬暴行咩都有.......但林朗彦條撚樣搞成咁
屌佢老母 用香港人嘅錢整靚你份cv?
on99 香港眾志主席林朗彥
你一日仲係主席 我一日都唔撚會投香港眾志
係咁多。
巴打咪咁勞氣啦,由條on9條尻up下咪算,早d休息好過啦
因為g20段時間係最多人會留意國際政治啊撚樣
冇人回覆我既問題
而家感覺就好似林鄭記者會咁問非所答...
化骨龍回應下

E 當左你係林生sor lor
問多次ok!?
好撚on9
條友既發言同班3毛無分別,你論破佢佢就同你講老母,咪理條on9仔早d休息好過啦
整得柒仲要FB出PO打飛機
事敗就賴唔夠時間
玩撚哂
第一眼睇到真係覺得唔知做乜for what?點解唔直接講
佢根本覺得個設計好好,一d都唔柒
喺我地班人吹毛求疵
其實我一直好撚憎林朗彥呢條撚屌
同黃浩銘一撚樣都係廢物黎
我憎林朗彥原因係魚蛋時期
佢對天琦嘅冷嘲熱諷
呢條仆街快撚d消失社運圈啦屌你老母
議事論事唔洗老母嘅
呢單野堅有問題
因為個人因素搞到射唔正個紅心
唔該林朗彥開個會睇下點交代問責
條友未瞓,機械式用連登post覆,連打字都費事,hea撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞