香港眾志林朗彦 拎香港人錢去打飛機 仲要del comment

1001 回覆
1221 Like 90 Dislike
#221265 原由柏実

眾志打手
話人分化撚三毛
宜家現晒型啦屌你老母!

你話佢地唔會用人地血汗錢打飛機?結果呢?

俾人講中就發老脾似乎早有預謀要邀功

話唔忍心指摘佢地?
梗係啦仆街仔,你係佢地自己人

日撚日吹奏周庭

我話佢日文唔掂 條友衝出黎屌人
結果:成篇文案錯晒都照出,唔識校對?
意見又唔撚聽

以前日本人出黎叫佢改吓用字,
唔好叫「改正案」
佢話下次小心⋯⋯

結果都係唔撚改
IQ題:日本人日文好啲定係周庭好啲

[突發] 讀賣新聞需要正式組織名義登報
https://lih.kg/1257111

原本講好咗只係眾志只係代為登報
拎晒光環 意見又唔撚聽

個個人都話同路人就信
其實眾志已經有晒前科
因為張野好撚19
算啦,如果你都係同路人的話,不如專注返我地自己的目標

林乜柒果d 我會記撚住
笑撚左
唔難
從來都無講過係眾志設計,只係話眾志落名
原來而家變前左眾志設計
原來而家變前左眾志設計
Push
好撚嬲 屌你老團眾志 黃之峰個撚樣呢
原來而家變前左眾志設計
推埋我果篇
要求由今日起同垃圾中箭全面割蓆 屌你老母用我地錢做d咁既野發起眾籌既巴絲打係唔係到?有無野可以做到
#221265 原由柏実

眾志打手
話人分化撚三毛
宜家現晒型啦屌你老母!

你話佢地唔會用人地血汗錢打飛機?結果呢?

俾人講中就發老脾似乎早有預謀要邀功

話唔忍心指摘佢地?
梗係啦仆街仔,你係佢地自己人

日撚日吹奏周庭

我話佢日文唔掂 條友衝出黎屌人
結果:成篇文案錯晒都照出,唔識校對?
意見又唔撚聽

以前日本人出黎叫佢改吓用字,
唔好叫「改正案」
佢話下次小心⋯⋯

結果都係唔撚改
IQ題:日本人日文好啲定係周庭好啲

[突發] 讀賣新聞需要正式組織名義登報
https://lih.kg/1257111

原本講好咗只係眾志只係代為登報
拎晒光環 意見又唔撚聽

個個人都話同路人就信
其實眾志已經有晒前科
應該係佢講啲嘢無point都要繼續死撐,林朗彥應該唔會有咗痴線嘅死忠掛
【眾籌登報 G20】交代日本登報事件
https://lih.kg/1264549
打飛機? 你想點回應 take credit觀感差唔洗講
仲要睇唔出自己設計差過其他人仲厚面皮講咩夢幻 突出
唔想再討論呢粒老鼠屎 浪費時間
: 廣告內容由誰負責翻譯?
A: 因時間所限,當時只能找到一位日本人朋友翻譯,而翻譯者並沒有專業的文案經驗。

我就真係唔信 周婷身邊一個做日本媒體嘅朋友都冇, 佢之前上嗰堆節目係死嘅, 連登咁多人 幫手改稿講又唔聽
搞到義士俾人拉係楊逸朗條友岸鳩帶人守路口
有成粒半鐘俾大家撤退
同埋有人探晒路安全叫大家走
佢就帶大家企係到慢慢俾差佬圍
個晚係可以一個都唔洗俾人拉架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞