香港眾志林朗彦 拎香港人錢去打飛機 仲要del comment

1001 回覆
1221 Like 90 Dislike
Winnie the Pooh有 版權,想慳時間不如淨係字,好似美國版咁
日本撐反送中嘅大多數係激進派,連幸福實現黨都有痴下反送中呢件事件。

之前周庭喺日本寫希望日本同香港都有真嘅民主主意,係咁俾人插。我有時會覺得呢個妹妹係唔係俾人利用左。
然而,在成立最初,眾志成員紛紛以個人身份加入日本組
無謂針著呢點
大家都好認同個設計問題
我開左新樓 但係冇人理
我想問下各位手足 究竟我地係咪想比學民仔將香港人今次比國際社會睇到同埋日本民眾睇到既抗爭

視作好似SEALDS 反美反安倍修憲 想沖繩冇美軍 同中國人友好比中國自由中出既 左翼學生運動

日本人見到朝日個廣告就咁諗呀 醒未呀
林朗彥 Ivan Lam 你好,日本版的聯絡及設計工作進行時,尚未有「Save Hong Kong at G20」的一致文案,亦未有建構網站、qr code和「Freedom Hong Kong」計劃。詳情請閱下文

唉....都唔知自己錯咩 PR 負分
1. 設計出錯 得4個鐘唔應該畫圖 專心排版 搞文案
2. 唔應該開Post 為自己落credit 特別仲有其他人出力 + 已經有批評
3. 謙虛少少 就算覺得自己作品天下第一(最突出的一份) 唔好講出口
4. 要虛心接受批評 而唔係為咗"捍衛自己作品" Del comment
5. 要知道呢個係Group project 人哋有份出錢 讚自己都要多謝人
6. 太個人主義 又唔係私人作品 唔係自己覺得好就得 要有交待

樓主你可唔可以唔好洗版,咁點樣討論呀
係wo

神鋒義和B
唔係亂用 人人都可以係藝術家
我係講個思維 自我中心

要宣傳唔係要死左之後打飛機

佢唔係
可能佢死左之後d作品會變國寶
但現世唔會有機會
問咗一日,冇人知冇人回應

圍晒爐喎 好叻呀
較為特出係無講錯 的確係特別柒呀屌你老母話自己設計師連報紙稿都唔知重點?內容去左邊呀 訴求去左邊呀 話唔夠時間就咪柒眼高手低畫埋d垃圾圖啦 我當你小兒麻痹4個鐘夠排4次牌版啦下嘛btw依家重點應該放返落未出街嗰d到 share所有稿出黎比大家睇下有無騎劫先係重點 你老母好學唔學學比卡超hea9所有人
呢一點唔好重要
嘩而家林生已經俾人屌到咁

如果用眾志d graphic等間俾人發現應該屌到上天
想知係咪有日本人反映過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞