香港眾志林朗彦 拎香港人錢去打飛機 仲要del comment

1001 回覆
1221 Like 90 Dislike
純copy

#281神無月夕歌 • 9m
呢個之前有講過,朝日廣告唔可以落信,要海報形式既圖,所以文字有限制

而因為商品說明條例唔可以事前公開最後design,所以問題應該係登報組果邊其實係咪com好左點design同大概咩內容,但林朗彥冇跟到先斬後奏,真係要佢出泥澄清下
其實睇唔明帶俾日本人乜野訊息
加上佢fb段嘢俾到我感覺好似純粹成功喺日本報章登嘢, 好撚叻叻
正撚屌 永不錄用
呢個靠社運食女既死肥仔之前已經好撚出名架啦
有喎
屌!真

今日食飯個老闆聽到我地係香港人,就問香港係咪demo(遊行)緊
我就拎左呢份野俾佢睇...
點知佢睇完係好明,我又用有限日文解釋左少少
最後佢轉左話題
下,你又邊位呀
登報嘅錢係由2萬幾個巴絲打出,我地係唔係應該有權過問呀?

一早講撚咗落眾志名無問題,但係無人叫佢地拎嚟打飛機架!最重要係咩啊?係啲內容啊!有日本人話睇唔撚明啊,啲日本人睇唔明嘅話我登嚟做乜鳩啊?

又唔見我地屌其他報紙?柒咗就係柒咗,唔好扯去第二件事
你個語氣同錫安教鬧美國佬洗廢老腦啲片一樣
撐眾志唔係咁盲撐
沙律個個係回緊人地個個, 去咗邊?
唔怪得之
之但係都好應該出嚟解釋
認同
我屌緊你老母叫佢出黎交代呀
拎撚完d錢幫自己打飛機
問題唔係佢哋落名
而係將正式落名 同攬晒成件事去claim credit
係好大分別
其他份份報紙都係無名英雄
得佢哋走出嚟lam
有冇comment果條Link
個case同呢個近乎一樣

https://lih.kg/1263374
ctrl+f 唔難
屌還屌,唔好散播不實謠言
如果唔係就當你五毛咁處理

[突發] 讀賣新聞需要正式組織名義登報
https://lih.kg/1257111

上面個巴打都係到
佢唔用眾籌D錢自己埋單我理撚得佢登乜柒狗屎垃圾
宜家係拎左人D錢唔聽人講自把自為當正自己私人project咁做仲要自己笠曬光環先屌鳩佢咋

護短護到你咁肉酸
屌 拎香港人啲錢去劣鳩
落你名同埋周婷聯絡無問題
但係屌你老母 個人作品展咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞