香港眾志林朗彦 拎香港人錢去打飛機 仲要del comment

1001 回覆
1221 Like 90 Dislike
越諗越唔明,話時間少,林朗彦又得閒諗D中二病句子 同埋畫埋D濕鳩圖
要慳時間唔係直接表達同用集會相最快最有效?
本來登報係想比日本人知呢件事 但日本新聞自己報都清楚過呢份垃圾
林朗彥:
We Resist for What We Deserve.
香港人は戦う、守るべきもののために。
下面我就係日本新聞title度隨手copy既:
「香港の自由を守れ」逃亡犯条例抗議
「逃亡犯条例」改正案の完全撤回を訴える
「香港の自由と民主主義を守る緊急行動」
原由柏実 仲係度幫中箭死撐緊
從來都無講過係眾志設計,只係話眾志落名
原來而家變前左眾志設計
Asked N times
屌你老母課撚左比班垃圾
四個鐘時間要起稿 ( 其實唔係好趕,四個鐘我可以起條片),仲分的時間去畫埋啲濕鳩公仔?
點都講唔通
懶係同路人 根本就係騎劫 涉及錢銀嘢嚟講可以算係穿櫃桶底喇
冇咗訴求 Stand with HK at G20

老實講 真係唔想再見到政黨政客同任何形式嘅組織同領袖
on9!
為左係日本出位 登份大部分香港人都唔睇既報紙
而得罪大部分有機會投票俾佢地既選民
仲要得罪埋連登仔

真係自己搵條死路黎行
希望有巴打list一list中箭d人出黎 以防黎緊既行動會比佢地誤導
你唔係9up就當係point下話?
好波
拎人眾籌錢搞自己野 屌你老母閪公器私用 眾志有喱條撚樣一日都唔會撐 香港真係得本民前?
個個出嚟幫手嘅 唔理野餐好定文宣好
都唔會出post多謝自己 喺度打飛機拎光環
問題係英日唔撚對照,意思完全唔同

英:我們為我們應該擁有的而抗戰。
日:香港人,為了應該守護的東西而戰。

寫詩咩屌你老母,
連想守護咩嘢都唔講清楚
然後右下角細細隻字#G20
從來都無講過係眾志設計,只係話眾志落名
原來而家變前左眾志設計
喂林朗彥
回應下你做咩del comment啦
你咁樣同中共打壓有咩分別阿
無厘頭插圖
無厘頭標語
下面仲署名眾志
(即係份廣告以眾志名義刊登)
加上事後打飛機
觀感真係麻麻
如果個個都好似條仆街咁,個個捐咗錢嘅巴絲打都應該出post多謝自己啦
其實你一早講大家唔好為左張19poster 嘈咁耐會好d

而家個個當左你係眾志打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞