香港眾志林朗彦 拎香港人錢去打飛機 仲要del comment

1001 回覆
1221 Like 90 Dislike
下?
交代有分啱唔啱時候??
講都唔知講左幾多個鐘, 佢Delete Comment即係睇到啦, 交代下件事咪完囉
你不如勸下佢快D交代, 唔洗浪費大家時間仲好啦
清析

不分化唔係一味盲目支持
咁文案同幅圖係差

已經好多人反映架仔睇唔明

明明之前好多人畀哂意見

林朗彥都話佢作品好突出 登上報好夢幻

依家唔係插圖比賽 我只屌林朗彥
由林乜彥設計由周庭女神bb豬負責聯絡

屌你當我地香港人同連登仔女死架?
呢張圖同埋林乜彥fb都好嬲
其他嬲既講到口臭唔講
[突發] 眾籌朝日新聞出爐啦
https://lih.kg/iBHsOhX

老老柒柒 我都做過下設計 呢份野似廣告poster多d
有時間del comment 不如出黎交代下啦
覺得自己岩既做咩要del?
岩, 之後再計吧
屌個負責人又叫搞大?
又唔係去眾志page
梁頌恆無叫人唔好走,相反佢地呼籲大家要全身而退

關於「六二六」後續

我們認為抗爭者應遵循不被捕原則行動。不過,昨晚警方態度惡劣,又在無預警情況下使用胡椒噴霧攻擊市民,收到有關消息的楊逸朗(Joe Yeung)心切保護同伴,他本意殿後,並呼籲在場人士率先撤退:「幾多人來就幾多人走!」

可惜並非每位義士都像議員一樣,能夠借法律所賦予的權力以一擋百,何況昨晚連鄺議員也遭警員無視其合法要求、並且遭警員用粗口辱罵;後來在場義士決意留守,蒙受警察抄寫個人資料、甚至秋後算帳的後果。不過無論如何,我們應尊重這些義士的決定,畢竟他們每一位都心繫香港,才會親身出現在現場。

不恥笑,不辱罵,尊重義士決定,採取合理方法保護義士。

我們必須謹記,這場運動我們不僅追求撤回反送中條例,更追求「釋放所有義士及政治犯」、「成立獨立調查委員會、追究警方濫權濫捕」以及修訂「公安條例」。民眾抗爭、集會的權益,我們理應一同爭取,反對政治檢控;且維持聯繫團結一志,力抗內鬨排除抹黑。

本陣線的成立由始至終為的是第一條原則:「我們永遠站在抗爭者的一方。」

_

澄清:本機制並非大台,目標在於引領多方合作,是次活動由群眾自發,政治人物負責協助召集,至現場梁已無用咪對群眾說話。現場沒有大台。

抗爭聯合陣線
唔撚係掛
呢d咁重要既關頭仲走去呃政治飯食
大佬呢場仗輸左大家攬住一齊死啊
你搞得好好睇睇光環自動會加上你身啦
洗乜搞呢d小動作
當初d人入去冇耐就即刻同青政割蓆
真係有d問題, 大家行動都係唔好太貼青政
好易中伏
fight有人係grp提過,但最後無改過~
呢個危急關頭應該不計私怨,但林朗彥咁都要搶光環
唔該你快撚啲交代完,摺撚埋一二邊,咪搞撚到模糊晒焦點,分散晒火力
咁登嚟做乜
我屌佢老母
What 同 we deserve分開到一個天一個地
鬼佬都唔知佢做乜鳩啦
佢打幾隻字出嚟交代咪唔計囉
好撚嘔心阿diu
林朗彥係咪果個肥仔
條友以為將雨傘同三角形警示合埋好叻叻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞