香港眾志林朗彦 拎香港人錢去打飛機 仲要del comment

1001 回覆
1221 Like 90 Dislike
佢知唔知我哋係登公開信
唔知邊個係你既cm
不過我仲可以見到一堆巴打要佢回應既留言
del fb留言?唔撚係掛
呢個之前有講過,朝日廣告唔可以落信,要海報形式既圖,所以文字有限制

而因為商品說明條例唔可以事前公開最後design,所以問題應該係登報組果邊其實係咪com好左點design同大概咩內容,但林朗彥冇跟到先斬後奏,真係要佢出泥澄清下
今次眾志處理得真係麻麻哋 但唔覺佢哋真係鬼 只係細路唔明有d位嘅重要性

而家要佢交代真係唔啱時候 仲有好多文宣推廣嘢做 大家不如集中火力槍頭對外 希望今次佢哋會吸取教訓啦
我直情睇住成個時間線發生,都俾人話係追擊手
Push
唔怕啦

其實我都係share
冇話係鬼
係到喎
冇人話佢係鬼
不過係仆街仔政棍
帶咩風向?佢唔做on9野啲人點會屌鳩佢?你估真係好得閒?明明之前眾志幫手登報好多人都like,係佢地衰on9先俾人屌到上天花板
推到條友出黎交代
佢需要盡快交代番呢件事
但眾志呢段時間好落力做文宣播片同參與運動大家都見到
唔應該佢一個人嘅柒野影響到成個組織
檢討問責都唔應該係而家做
大家共同目標都好清晰
團結
等我仲覺得設計得幾好添

原來背後咁多仆街野
屌 推
做主席做到咁撚肉酸 屌
幫香港人射十幾萬落海 我屌
呢個真係要佢講下
我只知日本截稿時間好似係較早
但各國文宣組點com要佢地出po澄清番
條垃圾梁頌恆有份叫人唔好走,講撚到一走就會輸晒咁。明明大家呢排嘅策略係入夜之後就唔好留低保留實力。

仲有佢同郭文貴無啦啦live講到收晒美國錢又聯絡人哋政府咁。而家上撚晒新聞cctvb 搞到我哋俾人抹黑。又冇問題?一句話唔好分化,又冇得講。你哋聲討眾志就唔係分化?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞