香港眾志林朗彦 拎香港人錢去打飛機 仲要del comment

1001 回覆
1221 Like 90 Dislike
優良血統呀
講咗十鳩幾萬次首相係份報紙出街前已經出咗聲啦柒頭
解釋Post睇左,搞手辛苦晒,多謝你地
但係林朗彦真係垃撚圾,qrcode未準備好唔係design成咁既理由,能力不足就讓俾其他人做
"在全球眾多一致的「Stand with Hong Kong At G20」的廣告中,日本版是稍為突出的一份。"
"作品能刊登在日本報章上,感覺實在太夢幻"
由佢個post呢兩句真係睇得出佢係度沾沾自喜 咁嚴肅既事上面搞個人主義都係要仆街死
佢得呢一點可以咬住人,算撚數啦
自己Facebook連嗰句we resist都唔敢打,打之後巴絲改嘅fight. dllm明知錯都照出
推到中箭收皮,以後有關中箭既籌款大家一蚊都唔撚洗捐,屌你老母臭閪
屌你咩 你出份廣告淨係想比個首相知㗎渣? 都唔知笑你短視定on9好
我地要踢林鄭落台

希望你都可以問責下台

做錯野就要認
人地睇唔明你出黎出乜柒?咁點解你唔撚用中文寫?

護夠主未呀
又要我講多次安培27/6同習講香港
份野係28/6 出

安培出聲係之前所有出過黎的手足的功勞

你再將安培出聲當係登報功勞的話
我好有理由相信你係幫林生洗白
你拎香港人捐既錢黎打飛機都算,成件事做得好好睇睇你慢慢打飽去又有咩所謂

最撚大問題係依加成件事柒到咁成個日本冇人睇得明你想點,死肥仔落去見毛主席啦屌你老母臭閪
份份登出嚟都做到 係依份做唔到 知咩事啦大家
覆你都費事

問返自己當初大家眾籌登報既原因係乜先喇
個網未準備好、出Qr code 會影響審批

呢項我接受
接受搞手解釋
但最唔接受眾志用黎打飛機拎光環
唔係風格問題,係㨂錯圖,又或者應該叫做佢整嘅張圖表達唔到
風格唔應該影響到該設計的表達能力,佢只係代表該設計師嘅美學同想法,並唔會限制到作品嘅深度……人嘅能力先會。
林生本人定林生個fd ar ching
最尾果段好岩
佢on9到我開始懷疑佢係假膠決定唔撚再理佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞