marvel legends美玩討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
現時點 Tokyo station番左ML Deadpool,不過幾錢就唔知
留名
Mattel講唔講得?

好想要mattel tdkr果set既BAF bat signal
留名
Mattel講唔講得?

好想要mattel tdkr果set既BAF bat signal

識著燈既?
留名
Mattel講唔講得?

識著燈既?

識 勁靚
https://m.youtube.com/watch?v=ntfzss_jiHU
留名
Mattel講唔講得?

識著燈既?

識 勁靚
https://m.youtube.com/watch?v=ntfzss_jiHU

第一次見
留名
Mattel講唔講得?

識著燈既?

識 勁靚

第一次見

依個正呀

留名 gg俠fans

留名 gg俠fans

我都係spidey fan

留名 gg俠fans

留名 gg俠fans

而家既目標係盡量齊Spiser-verse個陣容出黎
香港邊度有多D neca 既 figure 賣
山口Spider gwen已經有得訂,6月出
現時點 Tokyo station番左ML Deadpool,不過幾錢就唔知

280 己入

有愛冇計

280 己入

有愛冇計

都貴咗幾多
最近買果隻係黑gg 好期待homecoming 果隻
好想要toybiz 隻gg隻ko貨 正版太貴
山口Spider gwen已經有得訂,6月出

已訂

隻ko版連大陸都無哂
本身都出得好少

隻ko版連大陸都無哂
本身都出得好少

我見仲有呀係咪應該要買隻玩下 ,係隻色唔同咗

隻ko版連大陸都無哂
本身都出得好少

連大陸人都話隻野正
利申:我無ko版

隻ko版連大陸都無哂
本身都出得好少

連大陸人都話隻野正
利申:我無ko版

買隻試試 ebay 有全新要3000up
5月
5月

入硬第一隻
5月

入硬第一隻

1,2都入,諗緊鷹人入唔入好
5月

入硬第一隻

第2隻好似好靚喎
5月

入硬第一隻

第2隻好似好靚喎

我都覺,有冇人知最後4隻係乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞