marvel legends美玩討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
前幾日睇完gotg
就好想玩star lord同細groot
訂咗shf,但ml頭雕進步咗好多
好想買
點算好

就算訂左都可以賣訂單既者

賣唔到
慣咗一次過訂想訂嘅figure
睇吓現貨出成點先
再決定賣唔賣

巴打應該好油水
有冇人訂左mj+spidey set
海洋堂出個隻狼人幾好J
有冇人訂左mj+spidey set

19號果日條 link 已經死左,依 set 無咩興趣
有冇人買咗?舊鐵好重,真係殺得死人
Shf出homemade

冇記錯巴打好似住係日本
有去嗰展?

你又知既
冇呀,我住東京,個展喺大阪
今次展出冇樣中 ,呢隻homemade一定成6,7千,又唔係有人樣,不了,ML都夠玩

冇記錯巴打好似住係日本
有去嗰展?

你又知既
今次展出冇樣中 ,呢隻homemade一定成6,7千,又唔係有人樣,不了,ML都夠玩

應該 五千~六千

而且包爛尾無禿鷹

佢到而家都仲係未出冬兵, 紅臭西,幻視,單眼黑鬼

假快銀就算啦,唔好當佢存在,ok?

冇記錯巴打好似住係日本
有去嗰展?

你又知既

應該 五千~六千

而且包爛尾無禿鷹

佢到而家都仲係未出冬兵, 紅臭西,幻視,單眼黑鬼

假快銀就算啦,唔好當佢存在,ok?

原本諗住佢suit會跟人樣,又唔係做唔到,唔知點解唔出
Mafex batman nightmare 好似周圍都冇貨
Mafex batman nightmare 好似周圍都冇貨

Mafex啲貨好難捉摸
bane都係訂咗穩陣啲

Bane 同joker 2.0都訂咗
好彩之前未訂shf

Mafex啲貨好難捉摸
bane都係訂咗穩陣啲

Bane 同joker 2.0都訂咗
好彩之前未訂shf

冇記錯巴打好似住係日本
有去嗰展?

你又知既

記得巴打你講過
ML真係平靚正
睇吓正式公佈時
有幾多配件先諗諗

ML真係愈黎愈好
應該多兩集絲就冇
最近見到netflix隻punisher好想要 香港邊度賣呢d公仔其實

你想要邊隻
最近見到netflix隻punisher好想要 香港邊度賣呢d公仔其實

你想要邊隻

this

呢隻咪hottoys囉
開咗訂未就唔知,btw我訂咗DD

你想要邊隻

this

呢隻咪hottoys囉
開咗訂未就唔知,btw我訂咗DD

啫係冇門市買到架 未買過唔知

門市有賣既,賣哂就冇,大約1500-2500左右
幾時開賣就唔知喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞