marvel legends美玩討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

Mezco Toyz homecoming 好似唔錯
Mezco真係好野 可惜無錢

個身好大隻

如果係3步曲既,身形fit哂

個身好大隻

如果係3步曲既,身形fit哂

個body好似仲整緊,依個應該係趕住SDCC頂住先
sdcc公佈左好多嘢

巴打你邊到入手

巴打你邊到入手

好想要DD
又thor set 又 dd set 無錢啦
sdcc公佈左好多嘢

終於等到 songbird 同埋隔離線 star wars black series 隻 rex 同 dewback trooper 都好正
陣間post d sdcc公佈既美玩上黎

巴打你邊到入手

好想要DD

依隻DD真係好正,唔買mezco個隻啦
http://marvelousnews.com/news.php?catid=252&itemid=21987

SDCC Marvel legends panel

Defenders set,Medusa,Mr Fantastic, New Spider-man Wave, New Deadpool Wave, Black panther wave and more

Lizard
望到mafex出埋 JL batman個樣,shf JL line真係收得皮

望到mafex出埋 JL batman個樣,shf JL line真係收得皮

Shf WW要自己上妝

Shf WW要自己上妝

d人話shf係落妝既look,真係笑死我

Shf WW要自己上妝

d人話shf係落妝既look,真係笑死我

我都覺
睇完infinity war流出突然有個諗法
好唔好到時ml到時出set既時候一次過入手,一次過滿足晒想幾個願望
好唔好到時ml到時出set既時候一次過入手,一次過滿足晒想幾個願望

電影個d未必會放埋同一set
civil war堆avengers分左幾set咁出

電影個d未必會放埋同一set
civil war堆avengers分左幾set咁出

其實漫畫version果堆放出去值唔值錢
多唔多鋪頭收?
隻DD真係唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞