marvel legends美玩討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
笑左
今日開始賣shf dark knight batman,mafex就宣佈3.0 tdkr batman

對mafex 有點卻步

近排個d好似冇咩關節問題
利申:都係睇人講,自己冇買

3.0個頭好似唔錯,不過驚關節
同埋batman買一隻夠,唔同spidey

好似唔錯, $350?
btw, 巴打同大橋未久

好似唔錯, $350?

4400yen,唔知香港幾銀
有睇台灣post?
我隻mafex batman 終於甩左手臂啦

我隻mafex batman 終於甩左手臂啦

邊款同埋買左幾耐?

好似唔錯, $350?

4400yen,唔知香港幾銀
有睇台灣post?[/quote]

咁岩路過,大橋陪住我成長,套步兵仲起電腦
笑左
今日開始賣shf dark knight batman,mafex就宣佈3.0 tdkr batman

仲出Nolan版, 點解d人可以唔悶
玩左咁年都夠皮啦
Spider Gwen好正,岩岩拎左番屋企

拎左上手諗左好耐,都係接受唔到個日系美少女樣

我當冇個少女頭雕
但係可動同上色都好正

我當冇個少女頭雕
但係可動同上色都好正

等平啲先入

我當冇個少女頭雕
但係可動同上色都好正

等平啲先入

唔知會唔會平喎
依個系列既spidey同venom好快賣晒,要再販

我當冇個少女頭雕
但係可動同上色都好正

等平啲先入

唔知會唔會平喎

琴日喺 ins 見到好多 spidey 同 deadpool,三百六

我當冇個少女頭雕
但係可動同上色都好正

等平啲先入

唔知會唔會平喎

琴日喺 ins 見到好多 spidey 同 deadpool,三百六

因為果d已經係再販既貨黎
有冇巴打買咗47同荷蘭tom set呀

買頭雕

買頭雕

睇圖好似唔太似

買頭雕

睇圖好似唔太似

為咗個開罩頭盔而買

買頭雕

睇圖好似唔太似

為咗個開罩頭盔而買

正喎,係facebook都見到人咁玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞