marvel legends美玩討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

有喇

大月

有無巴打想接手,仲有d放左入盒
大月

巴打,我想接手
大月

巴打,我想接手
BTW,點解要脱坑?

最愛個兩隻
大月

巴打,我想接手
BTW,點解要脱坑?

搬屋無位擺,準備人生大事想放走d玩具去換返少少飯錢
大月

巴打,我想接手
BTW,點解要脱坑?

巴打會唔會散放?
大月

巴打,我想接手
BTW,點解要脱坑?

如果散放幫到你,一次過放就其他有心巴打幫你
啱啱裝完修,未安置哂啲野出黎,暫時係咁放住先
玩具多到要分一堆拎返公司擺

仲要開始跌入 1/6 深坑
大月

巴打,我想接手
BTW,點解要脱坑?

恭喜巴打, 巴打會唔會散放,我想要好多隻
大月

巴打,我想接手
BTW,點解要脱坑?

我有好多隻想要
不過巴打你都係重新考慮多次係咪真係要賣啦
你賣又換得少少飯錢
但儲返黎既回憶就多多錢都買唔返呀
他日心思思又想儲返就大獲

p.s.真係賣又有散放記得預我,想要多隻
啱啱裝完修,未安置哂啲野出黎,暫時係咁放住先

好正

雖然冇入手gotg2,但係依set真係好正
http://marvelousnews.com/news.php?itemid=21784&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

個star lord頭雕似到痴線

select 可動性太差,不了
http://marvelousnews.com/news.php?itemid=21784&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

個star lord頭雕似到痴線

select 可動性太差,不了

200以下都可以一屌呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞