marvel legends美玩討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
作為DC狗 好羨慕marvel迷有marvel select

DC 得Mattel ,垃圾

我好差咩

屌你

DC icon 出都係漫畫版
真人版落晒Mattel , 真人arrow果班又係7inch
難夾size , arkham 又係

屌晒mattel老母

DC films系列出左兩隻就收皮啊屌
性價比又高,咁快就收皮

其實tdk同埋tdkr果set都好高質,係可動差d,最高質係tdkr set個baf bat light,超靚勁想要

邊set?
DC film armoured 老爺真係一絕 識著燈

叫movie masters
Google搵唔到高清圖
斗城又有ML Groot訂啦 (己訂)
希望斗城蜘蛛會有得再訂啦
係孤注訂netflix set
係咪夜魔俠多咗?

一箱有夜魔俠同punisher,但係一set應該每樣一隻
利申:未訂過set唔肯定

我明喇
唔記得咗隻baf

一箱入面有八隻,如果個set 得六款,就會有兩隻會多左出黎,netflix series 多左出黎係一隻dd and punisher

咁而家係孤注到訂
姐係有8隻加baf?
如果係咁
多出嚟隻夜魔俠同punisher果2件baf先係最煩
利申:未訂過set

950蚊應該係6+1baf

雷神set係咪太多人中
冇諗到孤注咁快截訂

咁快

我明喇
唔記得咗隻baf

一箱入面有八隻,如果個set 得六款,就會有兩隻會多左出黎,netflix series 多左出黎係一隻dd and punisher

咁而家係孤注到訂
姐係有8隻加baf?
如果係咁

雷神set係咪太多人中
冇諗到孤注咁快截訂

咁快

唔知東京駅有冇開訂呢?

我明喇
唔記得咗隻baf

咁而家係孤注到訂
姐係有8隻加baf?
如果係咁

雷神set係咪太多人中
冇諗到孤注咁快截訂

咁快

唔知東京駅有冇開訂呢?

東京都截左(好似)

我明喇
唔記得咗隻baf

咁而家係孤注到訂
姐係有8隻加baf?
如果係咁

雷神set係咪太多人中
冇諗到孤注咁快截訂

咁快

唔知東京駅有冇開訂呢?

東京都截左(好似)

可以試下問Clark's

要去實體店訂? 網上商店寫out of stock

要去實體店訂? 網上商店寫out of stock

今朝有 依家賣哂啦
Vulture大概幾錢到?睇完戲好想買vulture 同自制衫蜘蛛仔
Vulture大概幾錢到?睇完戲好想買vulture 同自制衫蜘蛛仔

成set最貴嗰2隻 自制衫fb group 好似$250

成set最貴嗰2隻 自制衫fb group 好似$250

請問係咩group? many thanks

香港美玩交易所

香港美玩交易所

無人推薦係咪入唔到group 架?
東京熱有dark Phoenix cyclops two pack, 不過好q 貴

香港美玩交易所

你係新ac咩

香港美玩交易所

你係新ac咩

入到了 thanks
有無巴打有玩comicave 同shf ironman
啱啱299入左隻42幾正
有無巴打會自己執執面部 上下色咁?
ML Groot新一批已經送左黎

反抖?

反抖?

要買就快d衝好快會冇
有無巴打會自己執執面部 上下色咁?

冇咁既功力
有無巴打有玩comicave 同shf ironman
啱啱299入左隻42幾正

299係shf定comucave
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞