marvel legends美玩討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
想問下m記,海洋堂 ,ml呢d既比例拼埋shf到啱唔啱比例?
儲開shf但係而家個d太貴想轉入其他

拼埋一齊既話,ml會高少少,唔係比例唔埋,係shf係日本人size

用相答你 呢到有mafex, 海洋堂, ML 同shf
想問下m記,海洋堂 ,ml呢d既比例拼埋shf到啱唔啱比例?

拼埋一齊既話,ml會高少少,唔係比例唔埋,係shf係日本人size

海洋堂deadpool

一路都唔敢開marvel坑就係因為買左一隻就一定忍唔住要全套儲晒
要成個系列display晒出黎先靚
都係得閒上黎睇下巴打們d分享止下痕就算
有冇人知legends 隻Spider-Man 係香港幾時有 同埋隻rocket+baby groot 幾時會有

海洋堂deadpool

一路都唔敢開marvel坑就係因為買左一隻就一定忍唔住要全套儲晒
要成個系列display晒出黎先靚
都係得閒上黎睇下巴打們d分享止下痕就算

原本只係儲下Iron Man, 但入咗MCU其他角色之後 就會想買埋其他角色
的確係一個好深好深嘅坑嚟
越嚟越高汁,新鮮即拆。
越嚟越高汁,新鮮即拆。

下一wave有長褸版
有冇人覺得figma隻iron man mark 43同之前mark 7差好遠
mark 43成隻流野咁 D色又淡冇晒之前mark 7金屬feel

SHF唔hea出其實真係屌打其他廠

山口 MAFEX 關節唔掂
孩佬就算啦兩回事

孩佬就算啦兩回事

隻WM mark I真係世界級 其他Iron Man真係
想買黎玩 有無店鋪介紹下行下睇下
有冇人覺得figma隻iron man mark 43同之前mark 7差好遠
mark 43成隻流野咁 D色又淡冇晒之前mark 7金屬feel

我朋友襯米青開倉買咗 實物真係好不堪 啲色真係好膠
朋友影嘅實物相:

孩佬就算啦兩回事

Mk42都可以再販
Wm mark 1同iron patriot又唔再販
都唔知bandie諗乜
好似驚冇市場咁

因為42多死貨?
再販可唔可以唔再要啲on9 effect parts

我係現時點間Tokyo Station買開 老闆好吹得

孩佬就算啦兩回事

Mk42都可以再販
都唔知bandie諗乜
好似驚冇市場咁

因為42多死貨?
再販可唔可以唔再要啲on9 effect parts

WM好似隻隻都掂 ironman就

孩佬就算啦兩回事

Mk42都可以再販
都唔知bandie諗乜
好似驚冇市場咁

war machine系列好似都係魂限?

孩佬就算啦兩回事

Mk42都可以再販
都唔知bandie諗乜
好似驚冇市場咁

war machine系列好似都係魂限?

Iron patriot 我見到千煉值好似幾靚

我係現時點間Tokyo Station買開 老闆好吹得

仲有Clark's同metro comics兩間美漫店會賣埋美玩
越嚟越高汁,新鮮即拆。

下一wave有長褸版

幾錢邊度買?

今朝係海港城間玩具反斗城見到即刻入手

我朋友襯米青開倉買咗 實物真係好不堪 啲色真係好膠
朋友影嘅實物相:

見米青咁多貨都估到有d嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞