marvel legends美玩討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
shf spidey有豪華版,送多幅牆

我知呀,諗緊買唔買好

普通版都4字頭 瑞記搶錢

多塊牆要$9xx喎,好貴呀

依隻搶錢架

我見一扭$658咋喎

係囉 不過都貴...
有冇巴打知黎緊marvel legend spider man set 入面邊隻有得散買?
有冇巴打知黎緊marvel legend spider man set 入面邊隻有得散買?

配箱問題我都想知,但我估多出黎果隻係禿鷹,因為佢無 baf

http://marveltoynews.com/spider-man-homecoming-marvel-legends-packaged-photos/
入面好似講左有翼個隻Spidey有得散買
有無人知comicave 係咪真係執 1比12佢叫最正

SHF又貴又膠....

http://marveltoynews.com/spider-man-homecoming-marvel-legends-packaged-photos/
入面好似講左有翼個隻Spidey有得散買

唔洗爭

SHF又貴又膠....

淨係知kings arts門市收皮,依間唔知

SHF又貴又膠....

要儲mark1-7 除左HT 都唔知邊間會出得哂

Comicave又合金size又方便儲 但mark7 已停止開發

KA 可能係唯一出路
Home coming5月幾號出,有冇人知

SHF又貴又膠....

Comicave又合金size又方便儲 但mark7 已停止開發

KA 可能係唯一出路

shf未出齊?

SHF又貴又膠....

KA 可能係唯一出路

shf未出齊?

SHF 野野魂限 個價唔值 KA合金先千頭
有冇人買咗m記iron man,關節如何
新手睇spider動畫見到佢地三個好型
想買齊佢地 有無list睇下有咩款式

泰國已經有人玩緊

中間agent venom 同Spider-Man都有出過marvel legends同marvel select
左邊我就唔知有冇出過

泰國已經有人玩緊

我知呀,泰國咁快既

泰國已經有人玩緊

我知呀,泰國咁快既

每次唔同國家既出貨日期都相差幾大

中間agent venom 同Spider-Man都有出過marvel legends同marvel select
左邊我就唔知有冇出過

左邊係harry黎 我上網查harry好似只係出過new goblin
Homecoming應該依幾日就有
Homecoming應該依幾日就有

依 set 一隻都唔中
Stan Lee係BAF

Source: https://www.facebook.com/MarvelLegends/posts/1350613871691645

出埋stan lee係啲戲嘅客串look仲過癮

我對stan lee captain version好有興趣
Stan Lee係BAF

Source: https://www.facebook.com/MarvelLegends/posts/1350613871691645

出埋stan lee係啲戲嘅客串look仲過癮

我對stan lee captain version好有興趣

有人話流但我信住先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞