marvel legends美玩討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
有冇巴絲知道出面ML homemade Suit spidey賣緊幾錢
睇完戲好想買

好似$200-250左右

Thanks巴打

有冇邊間鋪頭推介
我之前買Mafex/shf係幫襯精品,但唔知佢地有冇美玩賣

我喺日本買
信和,太原街有,幾錢就唔知喇

咁岩我下禮拜去東京
巴打可唔可以分享下日本邊度買

本身都想係度問有冇人知日本邊度有得買,但諗住未必有人知所以就冇問

買ml?
秋葉原既Yodobashi,原宿間hottoys都係正價信得過

唔該晒巴打
希望下個禮拜買到

如果係homemade果隻,前幾日去仲見到,好似3500

正喎,係facebook都見到人咁玩

隻47可動係咪差到仆街呀?
荷蘭tom樣點?

隻47啲可動的確係好差 但個比例同SHF Tony好match 齋擺嘅話唔錯
荷蘭個頭偏大咗啲 但質素一流

其實孩記d可動性一向都係咁

係孩記既ironman不嬲都係咁

所以真係用嚟齋擺就算

我覺得ml ironman46比shf既型

shf矮,齋擺既ml係好少少

除左高度,ml個身型都靚d

一宜唔太鍾意shf美玩,太美型,size又細,好似乸型咁,
ml雖然粗糙d(但近排大幅度改善),但man好多

所以真係用嚟齋擺就算

ML最近真係好進步,好抵玩

正喎,係facebook都見到人咁玩

隻47可動係咪差到仆街呀?
荷蘭tom樣點?

隻47啲可動的確係好差 但個比例同SHF Tony好match 齋擺嘅話唔錯
荷蘭個頭偏大咗啲 但質素一流

所以真係用嚟齋擺就算

一直唔係一宜
有冇巴絲知道出面ML homemade Suit spidey賣緊幾錢
睇完戲好想買

Thanks巴打

有冇邊間鋪頭推介

我喺日本買

咁岩我下禮拜去東京

本身都想係度問有冇人知日本邊度有得買,但諗住未必有人知所以就冇問

買ml?
秋葉原既Yodobashi,原宿間hottoys都係正價信得過

唔該晒巴打
希望下個禮拜買到

日本反斗城都有仲平啲29xx円,總之3000樓下,正常版同homemade都有,上月頭係台場果間買過
睇完戲好想買

Thanks巴打

有冇邊間鋪頭推介

我喺日本買

咁岩我下禮拜去東京

買ml?

唔該晒巴打
希望下個禮拜買到

日本反斗城都有仲平啲29xx円,總之3000樓下,正常版同homemade都有,上月頭係台場果間買過

補充,連税2914

我喺日本買

咁岩我下禮拜去東京

買ml?

唔該晒巴打
希望下個禮拜買到

補充,連税2914

日本d反斗城要專登去,我好少去

Thanks巴打

有冇邊間鋪頭推介

我喺日本買

咁岩我下禮拜去東京

買ml?

唔該晒巴打
希望下個禮拜買到

唔該晒你地
希望可以滿載而歸
係孤注訂netflix set
係咪夜魔俠多咗?

一箱有夜魔俠同punisher,但係一set應該每樣一隻
利申:未訂過set唔知
係咪夜魔俠多咗?

利申:未訂過set唔肯定
岩岩係秋葉原yodobashi買左隻homemade spidey喇
但都幾貴,3900連稅
不過是但啦反正唱左錢都要洗
係咪夜魔俠多咗?

我明喇
唔記得咗隻baf

一箱入面有八隻,如果個set 得六款,就會有兩隻會多左出黎,netflix series 多左出黎係一隻dd and punisher
作為DC狗 好羨慕marvel迷有marvel select

DC 得Mattel ,垃圾
作為DC狗 好羨慕marvel迷有marvel select

我好差咩

我好差咩

屌你

DC icon 出都係漫畫版
真人版落晒Mattel , 真人arrow果班又係7inch
難夾size , arkham 又係

屌晒mattel老母

我好差咩

屌你

真人版落晒Mattel , 真人arrow果班又係7inch

屌晒mattel老母

DC films系列出左兩隻就收皮啊屌
性價比又高,咁快就收皮
係咪夜魔俠多咗?

我明喇
唔記得咗隻baf

一箱入面有八隻,如果個set 得六款,就會有兩隻會多左出黎,netflix series 多左出黎係一隻dd and punisher

咁而家係孤注到訂
姐係有8隻加baf?
如果係咁
多出嚟隻夜魔俠同punisher果2件baf先係最煩
利申:未訂過set

950蚊應該係6+1baf

我好差咩

屌你

屌晒mattel老母

性價比又高,咁快就收皮

其實tdk同埋tdkr果set都好高質,係可動差d,最高質係tdkr set個baf bat light,超靚勁想要

我好差咩

屌你

屌晒mattel老母

性價比又高,咁快就收皮

其實tdk同埋tdkr果set都好高質,係可動差d,最高質係tdkr set個baf bat light,超靚勁想要

邊set?
DC film armoured 老爺真係一絕 識著燈
大月

有無巴打想接手,仲有d放左入盒
巴打,我想接手
BTW,點解要脱坑?

搬屋無位擺,準備人生大事想放走d玩具去換返少少飯錢

師兄,有興趣。 要點聯絡?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞