marvel legends美玩討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
ML DD真係好正
件杉既質感重現到出黎之外,關節位又唔明顯

真係唔錯
可惜冇ML最近最進步既人樣

兩個頭雕就會冇武器同替換手
一係就黎個two pack
前排行皆旺樓下
見到有間鋪個櫥窗,擺左隻大約4"左右既deadpool
好似擺到pose,可動性唔差既

有冇可能有巴絲知係邊間廠出
間鋪果陣冇開,入唔到去問
黑鳳凰+雷射眼pack幾錢?

前幾日尖咀toyrus有,勁快比人搶晒

幾錢?
前排行皆旺樓下

我估你講緊阿勇右面果幾間
隻deadpool可能係ml 3.75"系列

岩岩google左 應該係呢隻了
巴打好勁
順便問埋,知唔知邊度有得賣?唔該晒

Between岩岩係斗城買左home coming 3.75 two pack $199.9
頭先手痕想買返公司玩,行過見到得返一盒就即刻買左
唔知有冇買貴到
前排行皆旺樓下

我估你講緊阿勇右面果幾間
隻deadpool可能係ml 3.75"系列

岩岩google左 應該係呢隻了
巴打好勁
順便問埋,知唔知邊度有得賣?唔該晒

Between岩岩係斗城買左home coming 3.75 two pack $199.9
頭先手痕想買返公司玩,行過見到得返一盒就即刻買左
唔知有冇買貴到

東京站有好多3.75"
可以去睇吓
會員店都有,不過好似好少款
冇玩開3.75"
所以價格唔係咁清楚

唔該晒巴打
行次出開去睇下先

今次3.75如何

今次3.75如何

我之前都未玩過3.75呀
呢set我覺得幾好,蜘蛛仔成個外形都整得幾神似,可動都幾好,好好玩

Vulture都唔差,係個頭盔唔係電影出街version(d人好似話係跟左電影初稿個design?),其餘都整得幾好,對翼好有霸氣
但最衰大脾冇得再屈上少少,整唔到戲入面用爪鉗蜘蛛仔個pose

Between佢最近出果d 3.75 2pack都整得幾靚

今次3.75如何

呢set我覺得幾好,蜘蛛仔成個外形都整得幾神似,可動都幾好,好好玩

Vulture都唔差,係個頭盔唔係電影出街version(d人好似話係跟左電影初稿個design?),其餘都整得幾好,對翼好有霸氣
但最衰大脾冇得再屈上少少,整唔到戲入面用爪鉗蜘蛛仔個pose

企得好唔好,我買過一隻3.75spidey,有少少難企,郁動我想再好少少

今次3.75如何

企得好唔好,我買過一隻3.75spidey,有少少難企,郁動我想再好少少

企得幾好呀
好輕易就企到擺到pose,不過可動真係可以再好d,手臂膊頭果d位爭少少
不過3.75黎講我覺得已經好好玩
update 左個 display

咦影左相先發覺有幾隻冧左

你洗唔洗買多個櫃

你洗唔洗買多個櫃

清唔怕多塵咩?

有門,木框玻璃櫃黎

你洗唔洗買多個櫃

買左都無位放
有無清放禿鷹baf
... 入左隻homemade suit
考慮緊整翻隻禿鷹夾下
有無清放禿鷹baf
考慮緊整翻隻禿鷹夾下

正想講我有homemade suit果隻翼
之後就見到下一句
有無清放禿鷹baf
考慮緊整翻隻禿鷹夾下

正想講我有homemade suit果隻翼
之後就見到下一句

清有無入禿鷹?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞