marvel legends美玩討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
留名
自從訓身玩lego之後 都好耐無入ml 上一次買應該係x-men set入
最近hasbro好似好進取 搞到又想買翻

今次孩記既蜘蛛俠頭雕真係好勁

不過呢個好似係set,其他有翼同初期裝都唔錯,想等埋bandai先決定要邊隻

係,依個要買埋iron man,新果套真係

好明顯係轉過隻色 ,不過唔知點解會出
如果平既都唔怕入埋

係Homecoming iron man會有新甲咪出囉

佢地咁快知一定出既 我知漫畫有出呢隻
Av3真係想佢出新甲,唔好再出46喇,雖然好型

通常marvel會早d比個設計比d玩具商整玩具,所以有陣時d角色設計會係玩具流出 eg Giant man早civil war上既半年係lego度流出左
btw 呢隻漫畫冇出過

原來係咁
留名
自從訓身玩lego之後 都好耐無入ml 上一次買應該係x-men set入

愈出愈好呀,之前Deadpool同狼人都唔錯
之後出大黃蜂好似都唔錯
留名

之後出大黃蜂好似都唔錯

隻deadpool想單買
留名

之後出大黃蜂好似都唔錯

香港冇哂,日本都仲有貨
留名

之後出大黃蜂好似都唔錯

香港冇哂,日本都仲有貨

一出已冇
留名

之後出大黃蜂好似都唔錯

香港冇哂,日本都仲有貨

一出已冇

唔係掛,你去咗邊到睇先
正呀隻venom
留名

之後出大黃蜂好似都唔錯

香港冇哂,日本都仲有貨

一出已冇

唔係掛,你去咗邊到睇先

吉島 斗城 崇光
留名

之後出大黃蜂好似都唔錯

香港冇哂,日本都仲有貨

一出已冇

唔係掛,你去咗邊到睇先

吉島 斗城 崇光

去現時點揾麻

之後出大黃蜂好似都唔錯

香港冇哂,日本都仲有貨

一出已冇

唔係掛,你去咗邊到睇先

吉島 斗城 崇光

去現時點揾麻

斗城有機有,其他地方就
信和,現時點,雞旺有機會有,灣仔玩具街都可能有

之後出大黃蜂好似都唔錯

香港冇哂,日本都仲有貨

一出已冇

唔係掛,你去咗邊到睇先

吉島 斗城 崇光

去現時點揾麻

斗城有機有,其他地方就

唔熟

香港冇哂,日本都仲有貨

一出已冇

唔係掛,你去咗邊到睇先

吉島 斗城 崇光

去現時點揾麻

斗城有機有,其他地方就

唔熟

信我,去行下,我以前喺香港成日行

一出已冇

唔係掛,你去咗邊到睇先

吉島 斗城 崇光

去現時點揾麻

斗城有機有,其他地方就

唔熟

港島通常得188 太原街有

唔係掛,你去咗邊到睇先

吉島 斗城 崇光

去現時點揾麻

斗城有機有,其他地方就

唔熟

188少,太原街多d

唔係掛,你去咗邊到睇先

吉島 斗城 崇光

去現時點揾麻

斗城有機有,其他地方就

唔熟

188少,太原街多d

出面實有,不過啲價膠膠地,依家dp平左好多,唔急買
留名

巴打有無入舊果啲?

去現時點揾麻

斗城有機有,其他地方就

唔熟

188少,太原街多d

不過港島一定貴過現時點嗰啲 但ins有啲假野
留名

巴打有無入舊果啲?

Toyniz好多都賣咗
宜家好似得返舊captain marvel jim lee cyclops同wonder man係舊野

斗城有機有,其他地方就

唔熟

188少,太原街多d

不過港島一定貴過現時點嗰啲 但ins有啲假野

我上次喺太原街168買到spidey,算平
留名

巴打有無入舊果啲?

Toyniz好多都賣咗
宜家好似得返舊captain marvel jim lee cyclops同wonder man係舊野

睇黎巴打們識多過我好多,我剩識ML同one:12

左:海洋堂deadpool
右:Mafex The Amazing spiderman

兩隻靚就幾靚 但啲關節就真係。。。
Deadpool ml雞旺上星期見有

左:海洋堂deadpool
右:Mafex The Amazing spiderman

兩隻靚就幾靚 但啲關節就真係。。。

M記關節係咩唔掂呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞